جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۳ / ۰۷:۵۰
کد مطلب: 27442
۰
۱

شوهر خوب من يا پسر ايده آل مامان؟

براي بسياري از مردها، تنها موضوع مهم زندگي فقط مادرشان است و به هيچ چيز ديگري اهميت نمي دهند! آن ها هر قدر هم که بزرگ شده باشند، باز پسر ايده آل مامان هستند که بدون اجازه مادرشان آب نمي خورند. اگر شوهرتان چنين شخصيتي دارد، کار سختي پيش رو داريد.

بايد واقعا با سياست و درايت پيش برويد تا بتوانيد اعتماد همسرتان را جلب و از تنش هاي احتمالي پيشگيري کنيد.

 

کدام مرد وابسته است؟

ابتدا بايد تشخيص دهيد واقعا شوهرتان به مادرش وابسته است يا نه.مرد وابسته، حتي اگر ظاهرا مستقل شده باشد از لحاظ عاطفي و عقلي به مادرش وابسته است.به عبارت ديگر از خودش هيچ نظر يا عقيده اي ندارد و درباره هر موضوعي به خصوص مشکلات زندگي زناشويي خود منتظر مي ماند تا مادرش درباره آن تصميم گيري کند و نظر بدهد. توجه به اين موضوع بسيار ضروري است که احترام به مادر و محبت کردن به او به خصوص پس از ازدواج کاملا متفاوت از وابسته بودن از نظر عقلي و رواني به مادر است.

مرد وابسته نمي تواند به درخواست هاي مادرش حتي اگر برخلاف مصلحت زندگي خودش باشد، نه بگويد.

باز هم تاکيد مي کنيم که مستقل بودن مرد به معناي بي احترامي به نظرات مادر، گوش نکردن به نصايح او و ... نيست بلکه وظيفه هر فرزندي است که به مادرش احترام بگذارد و به خصوص بعد از ازدواج و در دوران کهنسالي عصاي دست او باشد.

 

اعتماد شوهرتان را جلب کنيد

۷ روز زندگي مي نويسد: اگر شوهرتان کاملا به مادرش وابسته است، بايد کاري کنيد که به شما اعتماد کند وتصميم هاي شما را بي نقص يا حداقل کم نقص بداند؛ يعني به نحوي به او ثابت کنيد که «من هم مثل مادرت به تو علاقه دارم و براي زندگي مان تدبيرهاي لازم را در نظر گرفته ام» البته نبايد توقع داشته باشيد همسرتان در مقابل هر اظهارنظر مادرش بايستد و آن را مخالف استقلال زندگي اش بداند.

برخورد نامناسب با مادرها در چنين مواقعي، عواقب خوبي براي زندگي مشترک شما نخواهد داشت.

 

بد نگوييد

هيچ گاه نبايد از مادر و خانواده شوهرتان در برابرش بدگويي کنيد. بعضي از خانم ها، اشتباه مي کنند و زماني که از خانواده همسرشان رفتاري مي بينند که مطابق ميل آن ها يا متناسب با آداب و رسوم خانوادگي شان نيست، مدام آن را به همسرشان يادآوري مي کنند.

در چنين حالت هايي، معمولا اعتماد همسرتان نسبت به شما سلب مي شود چون فکر مي کند همسرش نمي تواند با مادر او رفتار درستي داشته باشد يا همسرش از همين ابتداي زندگي در حال ناسازگاري است و وقتي زير يک سقف برويد، اوضاع از اين هم بدتر مي شود، بنابراين به همسرتان نشان دهيد بد خانواده او را نمي خواهيد.

 

از سوءتفاهم ها دور شويد

همه توصيه هاي مادرشوهرتان را دخالت در نظر نگيريد، همچنين گاهي شوهري با نظر مادرش موافق است و اين که در برابر آن موضع نمي گيرد، نشان دهنده استقلال نداشتن او نيست. معمولا توصيه هاي مادرها به پسر و عروس شان از روي خيرخواهي ومنطقي است ولي بعضي دخترهاي جوان همين توصيه هاي درست را هم نمي پذيرند. با اين حال اگر يکي از همين توصيه ها را مادر خودشان به آن ها داشته باشد، روي آن حساسيتي ندارند ولي با شنيدن يک نصيحت از مادرشوهرشان احساس مي کنند در زندگي شان دخالت شده و به استقلال شان ضربه خورده است.

 

مديريت کنيد

اگر مادرشوهرتان نصيحتي کرد که از نظر شما درست نبود، اين مسئله بايد مديريت شود. در اين مواقع لازم نيست زن و شوهر موضوع را خيلي بزرگ جلوه دهند و با يکديگر اوقات تلخي کنند.

زوج ها بايد با يکديگر هم انديشي داشته باشند و اين گونه هم فکر نکنند که تصميم هايي که خودشان مي گيرند، قطعا درست و نصيحت هاي ديگران قطعا اشتباه است.

 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

sida
Iran, Islamic Republic of
مادرشوهر من که از اون شخصیت های مشکل دار و آبزیرکاست که دمار از روزگارمون درآورده. دوست دارم هر چه دورتر ازشون زندگی کنم.
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی