سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - 19 Mar 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۲ شهريور ۱۳۹۵ / ۱۲:۲۹
کد مطلب: 38226
۰

تیر خلاص داروهای لاغری بر هورمون‌های بدن!

رضا زاد اسماعیلی پژوهشگر طب سنتی، در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران؛ اظهار کرد:در شرایطی که تجمع چربی  ها در نقاط مختلف بدن موجب بروز چاقی موضعی در اندام‌های بدن می‌شود، عده‌ای تصور می‌کنند با بکارگیری داروهای گیاهی لاغری می‌توانند بر مشکل اضافه وزن غلبه کنند؛ غافل از اینکه آگاهی نداشتن از نحوه مصرف این داروها صدمات به مراتب جدی‌تری را به بدنشان وارد می‌کند.
 
وی ادامه داد: متاسفانه برخی از داروهای گیاهی لاغری با اضافه کردن ترکیبات شیمیایی و تبلیغات فریب‌دهنده سعی در ترغیب مصرف‌کنندگان برای رفع معضل چاقی دارند. 
 
این پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: برخلاف تصور مردم مبنی بر گیاهی بودن و خاصیت لاغرکنندگی محصول، مصرف خودسرانه این داروها تبعات جبران‌ناپذیری به دنبال دارد که از جمله آنها می‌توان به مسمومیت، مشکلات گوارشی، تنبلی روده، تاری دید و سردی بدن اشاره کرد.
 
وی با بیان اینکه معمولا تجویز داروهای گیاهی بدون در نظر گرفتن مزاج افراد صورت می گیرد، ادامه داد: مصرف داروهای گیاهی قوانین خاص خود را دارد؛ اما متاسفانه مشاهده شده است که برای افراد با طبع بلغمی و دموی همواره از یک دستور پیروی می‌شود. 
 
اسماعیلی نسبت به مصرف داروهای لاغری در باشگاه‌ها و آرایشگاه های زنانه هشدار داد و گفت: این داروها تقلبی بوده و از چربی های حیوانی تهیه می‌شوند به طوری که با سوخت و ساز بدن ناسازگار بوده و منجر به عوارضی همچون افزایش میزان هورمون تستوسترون در زنان، ناباروری و اختلال در نظم هورمون های مردانه، رشد موهای زیر چانه و مشکلات کبدی، تغییر خلق و خو و ایجاد جوش می‌شود.
 
اسماعیلی با بیان اینکه این داروها ممکن است فرد را دچار بی‌خوابی کنند، تأکید کرد: در بسیاری از موارد این داروها دارای مواد مخدری شبیه شیشه بوده و سبب بروز اعتیاد در فرد مصرف‌کننده می‌شوند.
 
وی یادآور شد:  اصلاح الگو های مصرف، تغییر سبک زندگی و استفاده از مکمل های غذایی طبیعی می تواند راهکار مناسبی برای رفع این معضل باشد و تاثیر بسزایی در کاهش اضافه وزن و عوارض ناشی از آن داشته باشد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
متوجه رابطه شوهرم با خواهرم شدم. چه کار کنم؟
بیمارستان روانپزشکی امین آباد تهران
سه گام مهم برای تقویت تاب آوری کودکان
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی