شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ / ۱۸:۵۳
کد مطلب: 8968
۰

خلف‌وعده در حمایت از 5دانشگاه برتر علوم پزشکی


باوجود اینکه حمایت مالی از 5دانشگاه برتر وزارت بهداشت در لایحه بودجه90 آمده بود هنوز با نزدیک شدن به انتهای سال خبری از اختصاص آن نیست و وزیربهداشت نیز اذعان می کند بودجه نرسید و ما از دانشگاهها شفاهی تشکر کردیم.

دکتر مرضیه وحیددستجردی در گفتگو با مهر، در پاسخ به این موضوع که بر اساس قانون بودجه مقرر شده بود که بودجه ای برای حمایت از 15 دانشگاه شامل 10 دانشگاه وابسته به وزارت علوم و 5 دانشگاه وابسته به وزارت بهداشت، تعیین شود، گفت: فعلاً که هیچ بودجه ای برای حمایت از این 5 دانشگاه علوم پزشکی درنظر گرفته نشده است.

وی افزود: ما تنها به صورت شفاهی و کلامی از این دانشگاهها به دلیل رشدی که در حوزه های پژوهشی داشته اند از آنها تشکر می کنیم.

وزیر بهداشت یادآور شد: به زودی آیین نامه ای برای حمایت از 5 دانشگاه برتر در میان دانشگاه های علوم پزشکی تهیه می شود و پس از آن می توانیم در زمینه جذب بودجه برای این دانشگاهها اقدام کنیم.

به گزارش مهر، بر اساس لایحه بودجه 90 و با توجه به قانون برنامه پنجم توسعه دولت می تواند از 10 دانشگاه برتر وابسته به وزارت علوم و 5 دانشگاه برتر وابسته به وزارت بهداشت حمایت مالی ویژه داشته باشد تا این دانشگاهها به رتبه های برتر جهانی برسند. بر همین اساس اعتباری بالغ بر 300,000 به میلیون ریال برای حمایت از 10 دانشگاه برتر وزارت علوم در نظر گرفته شده است.

در ادامه مصوبات قانون بودجه دکتر مصطفی قانعی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به قانون برنامه پنجم توسعه و حمایت از دانشگاههای برتر گفته بود: بر اساس قانون برنامه از 5 دانشگاه علوم پزشکی به طور ویژه حمایت می شوند تا بتوانند به رتبه های بالای دنیا برسند. در سال اول 60 میلیارد تومان برای حمایت از 15 دانشگاه وزارت علوم و وزارت بهداشت در نظر گرفته شده است.

از سوی دیگر بر اساس آخرین رتبه بندی دانشگاههای کشور که در فاصله تابستان و پاییز 89 انجام شد، 14 دانشگاه وزارت علوم و 6 دانشگاه وزارت بهداشت عنوان تراز اول ها را به خود اختصاص دادند که این رتبه بندی بر اساس نظام رتبه بندی دانشگاههای جهان اسلام انجام شد.

پنج دانشگاه برتر علوم پزشکی بر اساس ملاک رتبه بندی پژوهشی وزارت بهداشت شامل دانشگاه علوم پزشکی تهران،
دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی مشهد بودند.

اما در این میان دکتر امیدوار رضایی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی اشکال عدم حمایت قانونی و مالی از این دانشگاه ها را مشخص نبودن ردیف بودجه برای حمایت از 15 دانشگاه برتر ذکر کرد.

دکتر امیدوار رضایی میرقائد در گفتگو با خبرنگار مهر افزوده بود: ردیف بودجه حمایت از دانشگاههای برتر دو وزارتخانه علوم و بهداشت باید به صورت جداگانه در لایحه بودجه ذکر می شد که متاسفانه این کار انجام نشده و از همین رو وزارت علوم و وزارت بهداشت باید از بودجه های بخش آموزش و پژوهش مربوطه این دانشگاهها را مورد تقویت قرار دهند.


نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی