شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ / ۱۱:۳۶
کد مطلب: 32586
۰

همه دانشجویان بیمه حوادث می‌شوند

فریبرز سجادی در گفتگو با مهر با اشاره به جزئیات بیمه دانش و سایر بیمه های دانشجویی گفت: در حال حاضر با تدبیر وزیرعلوم و رئیس صندوق رفاه دانشجویان به منظور ایجاد تسهیلات بهتر و بیشتر با نرخ حق بیمه حداقلی، قرار است تمرکزی با محوریت صندوق رفاه دانشجویان در خصوص بیمه دانش و سایر بیمه های دانشجویی و حتی بیمه دانشگاهیان شامل بیمه کارکنان و اعضای هیات علمی ایجاد شود.

وی ادامه داد: برای همین با شرکت های بیمه معتبری که دارای رتبه خوب در رتبه بندیهای بیمه مرکزی هستند و یا شعبات و خدمات مطلوبی دارند، مذاکراتی داشته و شرایط خود را اعلام کرده‌ایم و خواسته‌ایم که نرخ حق بیمه پیشنهادی خود را ارایه دهند.

قائم مقام رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: در حال حاضر ۷ شرکت بیمه شرایط خود را به صندوق اعلام کرده‌اند و در مرحله بررسی پیشنهادات هستیم و از ۲ یا ۳ شرکت بیمه که بهترین شرایط را ارایه دهند و کمترین حق بیمه را تقاضا کنند، برای مذاکرات نهایی دعوت خواهیم کرد. وی افزود: سرانجام با یکی از این شرکت‌ها به نتیجه رسیده و در قالب تفاهم نامه شرایط مورد توافق به دانشگاه‌ها ابلاغ خواهد شد و دانشگاه‌ها طبق این تفاهم نامه قرارداد مربوطه را با شرکت های بیمه منتخب منعقد می کنند.

سجادی در خصوص جزئیات بیمه دانش گفت: بیمه دانش دو وجه دارد، یک بیمه حوادث تحصیلی است که کل دانشجویان کشور که تحت پوشش وزارت علوم هستند باید تحت پوشش این بیمه نیز باشند و وجه دیگر آن بیمه تکمیلی است.

قائم مقام رئیس صندوق رفاه دانشجویی افزود: بیمه تکمیلی برای دانشجویانی است که بیمه پایه درمانی را ندارند و یا تحت پوشش بیمه تکمیلی خانواده نیستند که این دانشجویان می توانند بیمه پایه را با اخذ وام بیمه درمانی از طریق صندوق برقرار کنند. همچنین از بیمه تکمیلی که مازاد هزینه درمانی را پوشش می دهد برخوردار باشند این بیمه تقریبا برای دانشجویانی است که تحت پوشش بیمه نیستند و ما پیش بینی می کنیم که ۱۰ تا ۲۰ درصد دانشجویان را در برگیرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
هرگز با آدم نادان مجادله نكنيد، تماشاگران ممكن است نتوانند بين شما را تشخيص دهند