شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۴ / ۱۷:۲۴
کد مطلب: 33842
۱

تفاوت افسردگی و فرسودگی روانی در چیست؟

تفاوت افسردگی و فرسودگی روانی در چیست؟
فرقی نمی‌کند که عاشق کارتان بوده یا از آن بیزار باشید٬ احتمالا گاهی اوقات از کارتان خسته شده٬ نسبت به آن احساس بیزاری پیدا کرده‌اید و شاید زنگ ساعتتان را سر صبح به زور خاموش کرده یا آن را زیر بالش مخفی می‌کنید تا دوباره زنگ بزند و مجبور شوید که بیدار شده و سر کار بروید.
اکثر ما نمی‌دانیم که فرسودگی روانی ناشی از کار٬ به خاطر افسردگی است. سوای این٬ در واقع ممکن است رئیستان آدم احمقی باشد٬ یا همکارانتان کارشان را به درستی انجام ندهند یا شاید کارتان کمی سخت باشد. پس لزومی ندارد هر روز آن را به جهنم تبدیل کنید. اما در همین ارتباط تحقیقات نشان می‌دهد که افسردگی و فرسودگی روانی ناشی از کار چندان هم بی‌شباهت به هم نیستند.

بزرگترین باور غلطی که درباره‌ی فرسودگی روانی وجود دارد این است که آن را منحصر به محیط کار می‌دانند. اصل مطلب این است که وقتی از کاری بیرون می‌آیید٬ ممکن است کمی احساس بهتری داشته باشید٬ در شرایطی که اگر افسردگی داشته باشید شاید بیشتر مواقع در حالت ملالت به سر ببرید.

افرادی که دچار فرسودگی روانی هستند اغلب تمایلی ندارند که آخر هفته‌ها کمی به خودشان حال بدهند. فرسودگی روانی و افسردگی می‌توانند علائم مشترک زیادی داشته باشند٬ چه به لحاظ جسمی و چه به لحاظ عاطفی و افرادی که دچار آن هستند اغلب به راحتی به خاطر مسائل کوچک آزرده شده٬ حس می‌کنند کسی آنها را درک نکرده و یا برایشان ارزش قائل نمی‌شود.

افرادی که فکر می‌کنند دچار فرسودگی روانی شده‌اند معتقدند که چیزی که دچارش هستند آنقدر مهم و جدی نیست که بخواهند آن را افسردگی بنامند. اگر چنین بود٬ باید به دنبال روانشناس بگردند.

متأسفانه بیشتر مشکلاتی که این افراد در سر کار با آن دست به گریبان هستند این است که وقتی بعد از گذراندن تعطیلات دوباره به کار برگشتند٬ مشکل سر جایش خواهد بود. در واقع باید گفت فرسودگی روانی نوعی بحران روانی در کارمندان و مرتبط با کار آنها است. میزان شدید فرسودگی روانی می‌تواند منجر به احتلالات روانی و جسمی شود.
مرجع : الو دكتر منبع: medicinenet
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلو دیدگان آنهاست به داشته هاي خود عميق تَر نگاه كنيم