سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - 19 Mar 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۱:۰۳
کد مطلب: 41020
۱
۱

مرد همسرکُش: زنم داخل شکم من GPS کار گذاشته بود!

مرد همسرکُش: زنم داخل شکم من GPS کار گذاشته بود!
میگنا: متاسفانه باز هم به علت عدم شناسایی و ارجاع کیس ها و بیماران روانی خطرناک و رها در جامعه به روانشناس و روانپزشک منجر به بروز جنایتی جدید شد!

ظهر 27 اردیبهشت ماه سال جاری مردی با پلیس تماس گرفت و اعلام کرد همسرش را در منزلشان به قتل رسانده است.
با اعلام این خبر، به سرعت تیمی از مأموران کلانتری 157 مسعودیه برای بررسی صحت و سقم موضوع به محل اعلام خبر در طبقه چهارم ساختمان چهار طبقه در منطقه مسعودیه اعزام شدند که مأموران انتظامی پس از ورود به منزل با جسد زن 47 ساله‌ای داخل حمام و در حالیکه طناب پرده دور گردنش پیچیده شده بود، مواجه شدند.
دقایقی بعد مراتب این اتفاق به بازپرس کشیک قتل پایتخت نیز اعلام و به این ترتیب محسن مدیرروستا؛ بازپرس امور جنایی تهران به همراه اکیپ تشخیص هویت آگاهی در صحنه جرم حاضر شدند.

با حضور بازپرس در صحنه جرم، تحقیقات از شوهر 50 ساله مقتول آغاز شد و وی در اظهاراتش به بازپرس گفت: 24 سال قبل با همسرم ازدواج کردم و دو دختر دارم، زمان وقوع قتل دخترانم مدرسه بودند، از زمانیکه با همسرم ازدواج کردم او داخل شکم من «g.p.s» کار گذاشته و هر جایی که می‌روم رد مرا می‌زند، به همین دلیل از دست او نارحت و با وی درگیر شدم، دعوای ما از داخل اتاق پذیرایی آغاز و به داخل حمام کشیده شد، من در حمام با طناب پرده او را خفه کردم و بعد قتل با پلیس تماس گرفتم.

در حالیکه تحقیقات اولیه حاکی از آن بود متهم پرونده مدتهاست که اعتیاد به شیشه دارد، وی پیش از ظهر امروز به دادسرای امور جنایی تهران منتقل شد و با تکرار حرفهای گذشته در اظهاراتش به بازپرس پرونده گفت: همسرم علاوه بر «g.p.s»، داخل گوشهایم، گوشی گذاشته بود و در گوشم صحبت می‌کرد، اگر من او را نمی‌کشتم، او مرا می‌کشت هرچند که او زن من نبود
پس از این اظهارات بازپرس امور جنایی تهران دستور داد تا متهم به دلیل اختلالات روانی در بیمارستان رازی بستری شود و تحت درمان قرار گیرد.
 
اما وصف ماجرا نشاندهنده وجود اختلال شخصیت پارانوئید در فرد مذکور و همچنین اثرات سوء مصرف مواد(شیشه) در فرد است که بعلت عدم مداخلات روانپزشکی این حادثه شوم رقم خورد.
اگر فردی چهار معیار از هفت معیار زیر را داشته باشد، مبتلا به اختلال شخصیت پارانوئید است؛ لیکن این معیارها نباید ناشی از اختلال روانی دیگر مانند اسکیزوفرنی یا اختلال خلقی باشد. همچنین نباید ناشی از تاثیر مستقیم یک اختلال طبی عمومی و مصرف مواد باشد.

این هفت معیار عبارتند از:
1) بدون دلیل کافی ظن می‌ برد که دیگران از او سو‌ء استفاده می ‌کنند یا فریبش می ‌دهند.
2) بدون دلیل کافی وفاداری و قابلیت اعتماد دوستان و بستگان خود را مورد سوال قرار می ‌دهد.
3) در اعتماد به دیگران مردد است، زیرا می‌ ترسد از اطلاعات او بر علیه خودش استفاده شود.
4) در اشارات و اتفاقات خوش ‌خیم، معانی تحقیرآمیز و تهدید کننده می ‌بیند.
5) مدام کینه می ‌ورزد، یعنی تحقیر و بی‌اعتنائی و اهانت را نمی ‌بخشد.
6) فرد تصور می ‌کند دیگران در حال حمله به رفتار و شخصیت وی هستند؛ در واقع شخصیت وی را زیر سوال می ‌برند. این در حالی است که دیگران این مساله را درک نمی ‌کنند و چه بسا که ممکن است چنین قصدی نیز نداشته باشند. وی ممکن است بر اساس این تصور غلط خود، حمله متقابل سریع داشته باشد و پاسخ پرخاشگرانه و خشمگینانه از خود نشان دهد.
7) سوءظن مکرر و بدون پایه و اساس نسبت به وفاداری همسر یا شریک جنسی ‌اش دارد.

امیدواریم برای پیشگیری از بروز اتفاقات اینچنینی، دستگاههای متولی با کمک روانشناسان و روانپزشکان هر چه زودتر کیس های روانی سایکوتیک رها شده در جامعه را که برای دیگران خطرناک هستند اما به ظاهر مثل بقیه مردم عادی زندگی می کنند (ازدواج می کنند،سر کار می روند و ...) با انجام غربالگری ها،مداخلات و افزایش فرهنگ مراجعه به روانشناس شناسایی نمایند تا شاهد ایجاد ناامنی برای خانواده ها، تباه شدن زندگی های مشترک و تحمیل هزینه های بیشتر برای جامعه نباشیم .
مرجع : خبرگزاری تسنیم
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

تاجیکی
Iran, Islamic Republic of
باسلام.چه فایده ای دارد که بعدازوقوع فاجعه به فکربیفتید.به روشی یا راه جدیدی مثلا درمحیطهای کاری افرادراشناسایی کنید.هسران این افراد چه گناهی کرده اند.کاری ازدستشان ساخته نیست چون فردبیمارخودش قبول ندارد وهمکاری نمیکند.متاسفانه اگربدون حضوربیمارهم به پزشک مراجعه کنند نتیجه ای نمیگیرند.
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
متوجه رابطه شوهرم با خواهرم شدم. چه کار کنم؟
بیمارستان روانپزشکی امین آباد تهران
سه گام مهم برای تقویت تاب آوری کودکان
انسانهاي شاد دنياي درونشان را ميسازند، انسانهاي غمگين دنياي بيرونشان را سرزنش ميكنند.