جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۴ / ۰۹:۰۶
کد مطلب: 34929
۰

غفلت از حمایت جسمی و روانی از بیماران تنها

به گزارش مهر، دکتر محمد آقاجانی، در نشست تخصصی مدیران ستادی و استانی جمعیت هلال احمر و وزارت بهداشت که به منظور بحث و بررسی پیرامون اجرای طرح "سلامت یار" در محل جمعیت هلال احمر برگزار شد، از رویکرد تعاملی و سازنده مسئولان جمعیت هلال احمر با نمایندگان وزارتخانه در ارائه مقدمات اجرای طرح سلامت یار، تقدیر کرد.

وی اظهار داشت: ما در بیمارستان ها مشکلات زیادی داریم که از آن جمله، عدم توجه به خدمات نان مدیکال، خصوصا در بیمارستان های دولتی است. آقاجانی با بیان اینکه بیمارستان های ایران در سطح دنیا در بخش ارائه خدمات نان مدیکال، رتبه بندی بالایی ندارند، افزود: باید برای جلب رضایت بیماران در این حوزه کار بیشتری انجام دهیم. طرح تحول سلامت بخشی از این خدمات نان مدیکال را تامین می کند اما برای تامین تمامی نیازهای بیماران در این بخش به فرهنگ سازی نیاز داریم.

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه بیماران متعددی داریم که همراه، دلسوز و غمخواری در کنارشان ندارند، مسن هستند و مشکلات جسمی و یا مشکلات روحی و روانی دارند که به دلیل بیماری عارض شده است، تاکید کرد: این بیماران نیاز به حمایت های جسمی و روانی دارند که این نیازها سالهاست مغفول مانده و ما امیدواریم با اجرای طرح سلامت یار، به این حوزه توجه ویژه ای شود.

آقاجانی با اشاره به مشکلات خاص و غیر دارویی و درمانی بیماران تصریح کرد: راهنمایی بیماران در راهروهای بیمارستان ها، اطلاع رسانی، کمک در امر پذیرش و ترخیص و... نیاز به حضور و ارائه خدمات داوطلبانی غیر از گروه پزشکی در سراسر دنیا ایجاد کرده است و حتی در بیمارستان های کشورهای غربی که محدودیت منابع وجود ندارد، این نیاز به شدت احساس شده است.

وی بیان داشت: ارائه خدمات داوطلبانه در بیمارستان های مدرن دنیا، دید بیماران را نسبت به بیمارستان ها تغییر داده است.
معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه اجرای طرح سلامت یار، بهبود بیمار را تسریع می بخشد، ابراز امیدواری کرد که با کمک جمعیت هلال احمر و وزارت بهداشت، زمینه مشارکت مردم در این امر خیر فراهم و نیاز جامعه به گسترش مهربانی و نوعدوستی و گسترش کار خیر در حوزه سلامت مرتفع شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
از آدمهای حسود؛ متنفر نباشید، دلیل حسادت آنها این است که فکر می کنند شما از آنها بهتر هستید... پائولو کوئلیو