جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۹ / ۱۶:۱۳
کد مطلب: 1158
۰

دومین جشنواره دانشگاهی "باران" برگزار می‌شود

دومین دوره جشنواره ملی دانشجویی "باران" با موضوع ترویج فرهنگ نماز و نیایش در بخشهای مختلف در دانشگاهها برگزار می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، هدف از برپایی این جشنواره تولید آثار هنری توحیدی و در جهت مقابله با آثار هنری غیر دینی است. ترویج فرهنگ نماز و نیایش و تقویت آن بین قشر فرهیخته و دانشگاهی کشور از دیگر اهداف این جشنواره ملی دانشگاهی است. جشنواره ملی باران سال‌های گذشته در بخش‌های هنری، ادبی و پژوهشی برگزار می‌شد که امسال بخش رایانه‌ای و اینترنتی نیز به آن افزوده شد.
 
برگزاری جشنواره پایان نامه های برتر قرآنی/ تقویت انجمنهای علمی - قرآنی
مدیرکل فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به برگزاری جشنواره پایان‌نامه‌های قرآنی گفت: برگزیدگان این جشنواره 11 شهریور ماه همزمان با اختتامیه بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن معرفی می شوند.
به گزارش خبرگزاری مهر، جلیل دارا با اعلام این خبر افزود: در مجموع 300 پایان‌ نامه به دبیرخانه این جشنواره رسیده که نزدیک به 50 پایان‌نامه در مقطع دکتری، 200 پایان‌نامه در مقطع کارشناسی ارشد و 50 پایان‌نامه در مقطع کارشناسی است. دارا هدف از برگزاری این جشنواره را ترغیب دانشجویان به نگارش پایان‌نامه‌های قرآنی برشمرد و گفت: با توجه به تعداد پایان‌نامه‌های قرآنی که در مدت دو ماه به دبیرخانه رسیده است نشان می دهد که این جشنواره عامل جدیت و تلاش دانشجویان و کمک به فضای قرآنی کشور است. وی از چاپ پایان‌نامه‌های برگزیده به صورت کتاب و تقویت انجمنهای علمی - قرآنی به عنوان سایر برنامه‌های اداره کل امور فرهنگی نام برد و افزود: با توجه به اینکه تهدیداتی فضای قرآنی را احاطه کرده و جنگ نرم در عرصه قرآنی شامل ایجاد شبهه در قرآن و دین از طرق گوناگون از جمله سایت‌ها و اشخاص مختلف است، کرسی‌های آزاداندیشی باید توان رفع شبهات و ابهامات قرآنی را داشته باشد. مدیرکل فرهنگی وزارت علوم گفت: خروج ایده‌های نو از کرسی‌های آزاداندیشی کمترین انتظار از این موضوع است و از این کرسی‌ها باید در جهت ایجاد جنبش نرم‌افزاری و بومی کردن علوم استفاده کرد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "