جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ / ۱۵:۲۰
کد مطلب: 26467
۰

توصیه‌ توکلی به کنکوری‌هایی که هنوز انتخاب رشته نکرده‌اند

دکتر توکلی مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور در گفت وگو با  (ایسنا)، در پاسخ به این پرسش در مورد داوطلبانی که در آزمون ثبت‌نام کرده و در جلسه حاضر بودند و براساس مندرجات کارنامه نتیجه اولیه آزمون مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، گفت: داوطلبان در ابتدا باید ضوابط پذیرش دانشجو در سال تحصیلی 93-94 مندرج در دفترچه راهنما و بخش اول دفترچه راهنما که در مورد رشته‌های تحصیلی با آزمون است و همچنین در صورت تمایل به انتخاب کد رشته محل‌های بخش دوم (رشته‌هایی که براساس سوابق تحصیلی) باشند، را به دقت مطالعه کنند.

وی تاکید کرد: بنابراین داوطلبانی که در آزمون ثبت‌نام کرده و در جلسه حضور داشته‌اند، می‌توانند حداکثر 150 کدرشته محل از هر دو قسمت دفترچه انتخاب کرده و تا پایان روز چهارشنبه 22 مردادماه با مراجعه به سایت سازمان سنجش کشور به نشانی sanjesh.org نسبت به ثبت آنها اقدام کنند. مشاور عالی سازمان سنجش در ادامه در مورد شیوه دوم پذیرش دانشجو که براساس سوابق تحصیلی است، توضیح داد: داوطلبانی که در کنکور سراسری 93 ثبت‌نام نکرده و در جلسه آزمون حضور نداشتند، باید 150 کدرشته محل را فقط از بخش دوم دفترچه که مختص سوابق تحصیلی است انتخاب کنند.

توکلی با بیان اینکه دو دسته از این داوطلبان می‌توانند از قسمت دوم دفترچه انتخاب رشته کنند، گفت: دسته اول داوطلبانی که در آزمون ثبت‌نام کرده و در جلسه حاضر بودند. دسته دوم داوطلبانی که در آزمون ثبت‌نام نکرده و در جلسه حاضر نبودند.
مشاور عالی سازمان سنجش گفت: به داوطلبانی که تاکنون انتخاب رشته خود را انجام نداده‌اند توصیه می‌شود در مهلت باقیمانده با دریافت دفترچه راهنمای انتخاب رشته و مطالعه دقیق آن و همچنین مطالعه گزارش‌های منتشر شده در پیک سنجش در مورد نمره کل سازی ضوابط سهمیه‌بندی، بومی‌سازی، مبادرت کنند و با استفاده از اطلاعات مندرج در ویژه‌نامه انتخاب رشته و نرم‌افزاری که روی سایت سازمان سنجش قرار دارد، نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...