جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۴ / ۱۲:۰۰
کد مطلب: 30398
۰

روسای بهزیستی در یک نگاه + عکس

روسای بهزیستی در یک نگاه + عکس
پس از بررسی و مطالعات شهید دکتر محمد علی فیاض‌بخش، سازمان بهزیستی کشور به موجب لایحه قانونی سال 1359 در جهت تحقق مفاد اصول سوم، 21 و 29 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، از طریق ادغام 16 سازمان، نهاد، موسسه و انجمن تشکیل شد تا با اتخاذ تدابیر و ارائه خدمات و حمایت‌های غیربیمه‌ای و با حفظ ارزش‌ها و کرامت والای انسانی و تکیه بر مشارکت‌های مردم و همکاری نزدیک سازمان‌های ذیربط، در جهت گسترش خدمات توانبخشی، حمایتی، بازپروری و پیشگیری از معلولیت‌ها و آسیب‌های اجتماعی و کمک به تأمین حداقل نیازهای اساسی گروه‌های کم درآمد جامعه، اقدام کند.
بهزیستی پس از گذشت 24 سال در تیرماه 83 بر اساس قانون ساختار وزارت رفاه و تأمین اجتماعی سابق (وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کنونی) همراه سازمان‌های تأمین اجتماعی و بیمه خدمات درمانی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منفک و زیر مجموعه‌ وزارت رفاه قرار گرفت.
-
محمدعلی فیاض‌بخش، موسس و اولین رییس سازمان بهزیستی محمدعلی فیاض‌بخش متولد، پزشک و نخستین رئیس سازمان بهزیستی بود در سال 59 بر صندلی ریاست تکیه زد. دکتر فیاض‌بخش، شامگاه هفتم تیر 1360 در حزب جمهوی اسلامی براثر انفجار بمب به شهادت رسید.
-
-
محمود روحانی و ابوالفضل اجاره‌دار
سه روز پس از گذشت این حادثه تلخ، دکتر محمود روحانی به سمت ریاست بهزیستی منصوب شد و تا مرداد سال 61 همچنان در این سمت باقی ماند. سپس ابوالفضل اجاره‌دار نیز مدت کوتاهی و حدود 3.5 ماه بر مسند ریاست بهزیستی نشست.
 
-
-

جواد اژه‌ای
حجت‌الاسلام جواد اژه‌ای پس از اجاره‌دار به عنوان رییس بهزیستی انتخاب شد. وی علاوه بر تحصیلات حوزوی، تحصیلات دانشگاهی خود را در رشتهٔ روانشناسی تا دکترا در کشور اتریش به پایان رسانده بود نیز از آبان سال 61 تا بهمن سال 63 در این سمت باقی ماند.

-
-

 یاری‌گر روش
دکتر محمد یاری‌گر روش، متخصص اطفال دیگر سکاندار سازمان بهزیستی بود که از بهمن 63 تا شهریورماه سال 70 (حدود هفت سال) این مسئولیت را بر عهده داشت.
-
-
-

محمدی و جزایری
محمد رضا محمدی ششمین رییس بهزیستی بود از سال 70 تا 73 در این مسند بود و پس از او نیز سید محمد جزایری از سال 73 تا 76 سکان هدایت بهزیستی را در دست داشت.
 
-
-
-

غلامرضا انصاری
غلامرضا انصاری که نماینده مستقل مردم مشهد و کلات در مجلس چهارم شورای اسلامی بود، بین سالهای 76 تا 80 ریاست سازمان بهزیستی را بر عهده داشت. راه‌اندازی ارمغان بهزیستی، تاسیس المپیک ویژه معلولین ذهنی، طراحی و اجرای بیش از 30 طرح در حوزه سلامت اجتماعی برخی از اقدامات انصاری در دوره ریاست سازمان بهزیستی بود. وی هم اکنون عضو شورای اسلامی شهر تهران است.

-
-

محمد رضا راه چمنی
محمد رضا راه چمنی، پزشک و عضو هیات علمی فعلی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی است که او نیز مدت چهار سال (مهرماه 1380 تا مهرماه 1384) بر مسند بهزیستی تکیه زد.
-
-
ابوالحسن فقیه
ابوالحسن فقیه متولد 1351 است که در دولت نهم، رئیس سازمان بهزیستی کشور شد و در اردیبهشت 89 با حکم رییس جمهور وقت به جمعیت هلال احمر رفت.
-
-

اسفندیاری
همچنین احمد اسفندیاری به مدت 16 ماه سرپرستی سازمان بهزیستی را به عهده داشت.
-
-

همایون هاشمی
همایون هاشمی، در شهریور ماه 90 رییس سازمان بهزیستی شد. همایون هاشمی متولد ۱۳۴۵ و پزشک است. وی حدود چهار سال مسئولیت ریاست بهزیستی را برعهده داشت تا اینکه 24 فروردین سال جاری، علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی حکمی انوشیروان محسنی بندپی را به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور منصوب کرد.
-
محسنی بندپی
انوشیروان محسنی بندپی متولد سال ۱۳۳۵ در شهرستان نوشهر و دکترای مهندسی بهداشت دارد. وی چند دوره نماینده مجلس شورای اسلامی بود.
محسنی بندپی که در کارنامه خود نمایندگی ملت و ریاست سازمان بیمه سلامت را داراست به خوبی می‌داند سازمان متبوعش خانه بسیاری از از پای افتادگان، آسیب دیدگان و ناتوانان اجتماعی است لذا امید می‌رود با اقدامات موثر خود حداقل مرهمی بر جان زخم خورده این قشر جامعه باشد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
شکست خوردن و زمین خوردن یک اتفاق است تسلیم‌شدن و بلندنشدن یک انتخاب است. نگذار انتخاب‌هایت اسیر اتفاق‌ها شود..!!!