شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۶ تير ۱۳۹۰ / ۱۶:۳۸
کد مطلب: 3764
۰

جزئیات کامل جنگ هکرها در ایران / 18 تیم هکری به دانشگاه شریف می‌روند

مسابقات نفوذ و دفاع در فضای مجازی از فردا سه شنبه در دانشگاه صنعتی شریف آغاز می شود و در طی آن تیمها در سه حوزه هک و نفوذ و دفاع، طراحی پوستر و کاریکاتور‌ و معرفی روشهای خلاقانه در نفوذ و دفاع به رقابت می پردازند. به گزارش مهر، مجموعه رقابتهای نفوذ و دفاع در فضای مجازی در سه محور هک و نفوذ و دفاع، طراحی پوستر و کاریکاتور‌های ترویجی و معرفی روشهای خلاقانه در نفوذ و دفاع از سوی مرکز آپا دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود.
 
محور اول این مسابقات فردا سه شنبه 7 تیرماه برگزار می شود و طی آن تیمهای شرکت کننده در حوزه های مختلفی چون مسائل و سوالات امنیتی، نفوذگری در وب، شکست الگوریتم ها و پروتکل های رمزنگاری، اکسپلویت نویسی و چالشهای مرتبط با شواهد جرائم رایانه ای با یکدیگر به رقابت می پردازند. مسابقه طراحی پوسترها و کاریکاتورهای ترویجی محور دوم این رقابتها است. پوسترها و کاریکاتورهای طراحی شده باید از خلاقیت، جذابیت و تاثیرگذاری قابل توجهی برخوردار و حاوی پیامی درباره یک یا چند موضوع مهم در حوزه امنیت فضای تبادل اطلاعات در سطحی عمومی باشد.
  بخش‌ سوم رقابتها، مسابقه معرفی روشهای کاربردی نوین و خلاقانه در نفوذ و دفاع است که در آن به ارائه آخرین روشهای کاربردی در نفوذ و دفاع در فضای مجازی و تبادل دانش حاصله در کشور پرداخته می شود. موضوعات این مرحله شامل موارد زیر است:
  - معرفی آسیب پذیریهای (0-day) یا اکسپلویتهای جدید در سرویسها، پروتکلها و برنامه ها
- روشهای نفوذ نوین به سرویسها، پروتکل ها و برنامه های کاربردی
- روشهای نوین در تحلیل، کشف یا مقابله با بدافزارها
- روشهای نوین در کشف یا کنترل بات‌نت ها
- روشهای تحلیل، شکست یا کشف ضعف در الگوریتم های رمزنگاری و توابع درهم ساز
- روشهای نوین نفوذ به سیستم در سطح سخت افزاری
- روشهای نوین در مهندسی معکوس
- تحلیل های امنیتی مبتنی بر مطالعات میدانی
- روشهای امن سازی در حوزه های نوظهور با رویکردی کاملا کاربردی
- معرفی آسیب پذیری ها، اکسپلویت ها یا روشهای نفوذ جدید در پروتکل ها، ابزارها و سیستم‌عامل های موبایل و شبکه ها و ابزارهای بی سیم
- روشهای خلاقانه موثر و کاربردی در امنیت سیستم ها و شبکه ها
شرایط برگزاری مسابقه  

این مسابقات از فردا سه شنبه 7 تیرماه به صورت حضوری از ساعت 9 تا 18 برگزار می شود. کلیه تیم‌ها باید ساعت 8 صبح در محل مسابقه حضور داشته باشند. به هریک از تیم ها حداکثر 3 نود برای اتصال به شبکه محلی و اینترنت داده خواهد شد. تامین سیستم و ابزارهای مورد نیاز برای شرکت در مسابقه به عهده تیم ها است. داشتن حداقل یک سیستم کامپیوتری دارای کارت شبکه ضروری است. قبل از شروع مسابقه ارتباط کلیه تیم ها به شبکه بررسی خواهد شد.   ایجاد حملات BruteForce بر روی هر بخشی از مسابقه ممنوع است. تیمی که اقدام به این حمله کرده باشد از ادامه مسابقه محروم خواهد شد.   تیمهای مجاز برای ورود به مرحله نهایی   در خردادماه مرحله مقدماتی این مسابقات برای انتخاب تیمها برای راهیابی به مرحله نهایی برگزار شد که تیمهای منتخب برای مرحله نهایی به شرح زیر است:   ردیف نام تیم های مجاز 1 Rebels 2 ملوان زبل 3 گروه امنیتی نویان 4 Abiusx 5 Arsin 6 dt 7 TigreTeam 8 Noob 9 SASH 10 Invisible 11 امن پرداز 12 123456 13 TT 14 Pentestrs 15 SafeHouse 16 Persian Pentest 17 PVA 18 Z3roday
جوایز پیش بینی شده

در بخش هک و نفوذ به تیم اول مبلغ 30 میلیون ریال،  تیم دوم: مبلغ 20 میلیون ریال و  تیم سوم مبلغ 10 میلیون ریال اعطا می شود. نفرات اول و دوم بخش طراحی پوستر و کاریکاتورهای ترویجی به ترتبیب مبلغ 20 و 10 میلیون ریال به عنوان جایزه اهدا می شود.
  در بخش ارائه های خلاقانه به هریک از 6 ارائه برگزیده مبلغ 20 میلیون ریال به عنوان جایزه اهدا خواهد شد. جوایز برگزیدگان در مراسم پایانی رقابتها در 8 تیرماه اهدا خواهد شد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
زندگی درس حساب است، خوبیها را جمع، بدیها را کم ، خوشی ها را ضرب و شادیها را تقسیم کنیم