جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ / ۱۷:۱۸
کد مطلب: 26508
۰

کشف زبان جدید گیاهان

به گزارش ایسنا، تحقیقات نشان می‌دهد، صحبت کردن با گیاهان به رشد بهتر آنها کمک می‌کند؛ محققان همچنین دریافته‌اند که گونه‌های مختلف گیاهان قادر به صحبت کردن با یکدیگر هستند. ارتباط گیاهان با یکدیگر از نوع کلامی نیست، بلکه با آزاد کردن سیگنال‌های شیمیایی در هوا باهم ارتباط برقرار کرده و بطور مثال، خطر حمله حشرات را اطلاع رسانی می‌کنند؛ در مجموع 50 مطالعه صورت گرفته در خصوص ارتباط گیاهان با یکدیگر، شواهد قطعی از صحبت کردن گیاهان بدست آمده است.

جدیدترین مطالعه که توسط محققان دانشگاه ویرجینیا انجام شده نیز نشان می‌دهد، گونه‌های مختلف گیاهان می توانند در سطح مولکولی با یکدیگر تبادل اطلاعات ژنتیکی داشته باشند؛ در این مطالعه، شیوه ارتباطی بین گیاه سس (dodder) بعنوان گونه‌ای گیاه انگلی، گیاه گلدار آرابیدوپسیس (Arabidopsis) و گیاه گوجه را مورد بررسی قرار دادند.

گیاه سس از نشانه‌های شیمیایی برای یافتن گیاه میزبان استفاده می‌کند و محققان موفق به شناسایی یک ارتباط معنایی ژنتیکی – تبادل آران‌ای – در ارتباط این گیاه با میزبان شدند. هزاران مولکول mRNA‌ بین انگل و میزبان تبادل می‌شوند و این گفتگوی باز، امکان برقراری ارتباط بین آنها را فراهم می‌کند.
به گفته «جیم وست‌وود» سرپرست تیم تحقیقاتی، یکی از مکالمات بین گیاه سس با میزبان می‌تواند این باشد که میزبان سطح دفاعی خود را کاهش داده و منابع مغذی بیشتری آزاد کند. نتایج این مطالعه در مجله Science منتشر شده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی