شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۸ / ۲۰:۴۰
کد مطلب: 48842
۰

هم‌اندیشی انجمن‌های روانشناسی، مشاوره و کانون همیاران سلامت روان

هم‌اندیشی انجمن‌های روانشناسی، مشاوره و کانون همیاران سلامت روان
میگنا: دکترسیدعلی‌اکبر هاشمی‌راد، معاون دانشجویی‌فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ در این نشست با تاکید بر نقش و پتانسیل فعالان فرهنگی در ارتقاء سلامت روان دانشجویان جامعه و تقویت حوزه معاونت فرهنگی دانشگاه‌ها گفت: همکاری و تعامل انجمن‌های علمی و کانون‌های دانشجویی دانشگاه‌ها رویداد بسیار مثبتی است که باید تدوام یافته و با برنامه‌ریزی مناسب در جهت ارتقاء سلامت و روان دانشجویان گام برداشت.

هاشمی‌راد با بیان این‌که در دانشگاه علم و فرهنگ تعامل حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی با فعالان فرهنگی و دانشجویان علاقه‌مند بسیار صمیمانه و هدفمند است؛ افزود: این تعامل دو جانبه موجب می‌شود تا تمامی برنامه‌ها، طرح‌ها و فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه در راستای محقق کردن اهداف راهبردی معاونت دانشجویی فرهنگی، رفع دغدغه‌های دانشجویان و پرورش آنها از طریق نهادینه کردن فرهنگ مشارکت و کار تیمی انجام پذیرد.

معاون دانشجویی و فرهنگی گفت: دانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگ بر اساس اصول بنیادی، نگرش و باورهای خاستگاه خود که نهادی فرهنگی، پژوهشی، آموزشی به نام جهاددانشگاهی است؛ در صدد است تا علاوه بر آموزش دانشجویان، مسیر پرورش، رشد و تعالی آنها را در حوزه‌های مختلف هموار سازد. که این رویکرد علاوه بر حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی در سایر حوزه‌های دانشگاه نیز مشهود است.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، وی افزود: بر مبنای این رویکرد، اغلب فعالیت‌های فرهنگی این دانشگاه با مشارکت دانشجویان برنامه‌ریزی شده و به اجرا درمی‌آید که لازمه آن نیز ایجاد حس تعلق و اعتمادسازی دوجانبه میان مسوولان دانشگاه و دانشجویان است و این اعتماد دو جانبه نشاط و پویایی را بر فضای دانشگاه حاکم می‌کند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
با ترس هات روبرو شو! آدم ها رو ببخش! یک راه حل جدید بساز! هدف هات رو مشخص کن! آدم هایی که ازت متنفر هستند رو فراموش کن! ذهنت رو آزاد کن!