جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۲ / ۱۵:۳۴
کد مطلب: 20674
۰

عبرت/ خودکشی دختر نوجوان شیرازی نتیجه‌ی اعتماد در فضای مجازی

رییس پلیس «فتا»ی استان فارس از کشف پرونده‌ی هتک حیثیت از طریق افشا تصاویر و اطلاعات شخصی دختر دانش‌آموز شیرازی، در فضای مجازی خبر داد که به خودکشی این دختر منجر شده است.
به گزارش ایسنا، منطقه‌ی فارس، سرهنگ «سیدموسی حسینی» در تشریح این خبر گفت: در این پرونده که شخصی از طریق اینترنت و نرم‌افزار کاربردی گوشی تلفن همراه، عکس‌های دختری نوجوان(17 ساله) را سرقت کرده و از این طریق با ایجاد ترس، تهدید و اذیت و آزار سعی می‌کند از او سو‌ءاستفاده جنسی کند.
وی با بیان این‌که تهدیدها و آزارهای متهم سبب بروز مشکلات عصبی برای دختر نوجوان می‌شود، ادامه داد: این ارتباط در نهایت دختر نوجوان را به سمتی سوق می‌دهد که تصمیم به خودکشی می‌گیرد که خوشبختانه با درایت خانواده، از مرگ نجات می‌یابد. سرهنگ حسینی گفت: پس از ارجاع این پرونده به پلیس فتا، کارشناسان متهم را شناسایی کرده و با استفاده از ترفندهای مهندسی پروفایل وی را هک و اطلاعات اولیه‌ای از او را استخراج کردند.
وی افزود: در ادامه‌ی شواهدی از ارتباط متهم با اشخاص دیگری نیز در فضای مجازی شناسایی و با به‌دست آمدن ادله‌ی کافی از «نوید» که متهم این پرونده است کارآگاهان پلیس «فتا»ی استان فارس وی را دستگیر و تجهیزات دیجیتالی او را به‌منظور استخراج ادله دیگر در اثبات جرم به پلیس فتا منتقل کردند.
رییس پلیس فتای استان فارس گفت: در تحقیقات از متهم مشخص شد وی از طریق مهندسی اجتماعی، اعتماد کاربران هم‌چنین شاکی را جلب و با ارسال تصاویر جعلی از خودش آنها را برای ارسال عکس‌ها و اطلاعات شخصیشان ترغیب می‌کرده است.

سرهنگ حسینی افزود: با مطرح شدن تقاضای ارسال تصاویر شخصی، شاکی که سن و سال کمی دارد و فریب خورده، تصاویر خود را برای وی ارسال و متهم پس از دریافت این تصاویر سعی می‌کند از طریق ایجاد ترس از ارسال تصاویرش در فضای مجازی به نیت شوم خود دست یابد.
رییس پلیس فتای استان فارس اظهار کرد: این پرونده که هم‌اکنون توسط کارشناسان این پلیس به نتیجه رسیده، برای طی مراحل قضایی به دادسرا ارسال شده است.

سرهنگ حسینی هشدار داد: خانواده‌هایی که با فرزندانشان برخورد مناسبی ندارند سبب می‌شوند فرزندان از بیان مشکلات شخصی‌شان خودداری کنند و به مشکلات عصبی و در نهایت مشکلاتی ناخواسته دچار شوند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
آنكه مدام از كمبودها و ناراستي هاي زندگي خويش سخن مي گويد دوست خوبي براي تو نخواهد بود .