دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ / ۲۳:۲۳
کد مطلب: 47868
۱

هشدار سازمان سنجش نسبت به فعالیت موسسات سودجو در ایام انتخاب رشته

هشدار سازمان سنجش نسبت به فعالیت موسسات سودجو در ایام انتخاب رشته
میگنا: سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: با نزدیک شدن زمان اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری سال ۹۸ و  انجام انتخاب رشته مشاهده می شود برخی از افراد و مؤسسات سودجو و کلاهبردار با انجام تبلیغات واهی و با سوءاستفاده ازنام عنوان مسئولان و کارشناسان سازمان سنجش آموزش کشور و با جعل آرم سازمان از طریق شبکه های مجازی، رسانه های شنیداری و دیداری، رسانه های مکتوب و ... اقدام به جلب اعتماد و فریب داوطلبان و خانواده های آنها می کند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: سازمان سنجش آموزش کشور، ضمن پیگیری موضوع از طریق مراجع قانونی، به اطلاع داوطلبان و خانواده های آنها می رساند که ادعای این افراد و مؤسساتی که چنین ادعایی را مطرح نموده یا بنمایند، کذب محض بوده و هیچ یک از مسؤولان، کارشناسان یا کارکنان سازمان سنجش، همکاری با هیچ مؤسسهای ندارند و افراد نام برده شده در تبلیغات مؤسسات یاد شده، فاقد ارتباط و همکاری با این سازمان بوده و طرح موضوعات این چنینی به منظور سوء استفاده از داوطلبان می باشد.  بدیهی است حفاظت آزمون سازمان سنجش آموزش کشور پیگیری‌های حقوقی لازم جهت برخورد با مؤسسات و افراد متخلف را انجام خواهد داد.


از کلیه داوطلبان و شهروندان گرامی درخواست می شود در صورت مواجهه با تخلف های ذکر شده، موارد را به سازمان سنجش آموزش کشور از طریق شماره تلفن های ۳۶۱۸۲۱۵۲-۰۲۶ و ۳۶۱۸۲۱۵۱-۰۲۶ و آدرس الکترونیکی hefazatazmon@sanjesh.org یا نشانی اینترنتی  http://q.sanjesh.org/۵۳۴۷۹  به ستاد خبری اداره کل حراست سازمان سنجش آموزش کشور گزارش کنند.

داوطلبان برای کسب اطلاعات لازم و دسترسی به اطلاعیه های صادره درخصوص انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۱۳۹۸ می توانند از طریق سایت سازمان، نشریه پیک سنجش (ویژه نامه انتخاب رشته) و یا کانال‌های اطلاع رسانی داخلی  اقدام کنند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی