دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۶ / ۱۷:۲۵
کد مطلب: 43154
۰

غذاهایی که ریسک ابتلا به سرطان روده را افزایش می دهند

غذاهایی که ریسک ابتلا به سرطان روده را افزایش می دهند
میگنا: بررسی داده های دو مطالعه نشان می دهد این مواد خوراکی همگی موجب افزایش التهاب در بدن شده و التهاب نیز با احتمال بالاتر ابتلا به سرطان روده مرتبط است.

ادوارد جیووونوچی، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در این باره می گوید: «مطالعات قبلی ارتباط رژیم غذایی را با سرطان روده نشان داده اند، اما دلیل آن به خوبی مشخص نبود.» به گمان وی و تیم تحقیقش، التهاب ناشی از تغذیه حداقل یکی از علل تاثیر رژیم غذایی می تواند باشد.

به همین منظور، تیم تحقیق داده های جمع آوری شده از بیش از ۱۲۱ هزار فرد مربوط به دو مطالعه را بررسی کردند. این افراد حدود یک ربع قرن از لحاظ تاثیر احتمالی رژیم غذایی بر سلامت شان تحت نظر بوذند. شرکت کنندگان هر چهار سال یکبار پرسشنامه ای در مورد تغذیه تکمیل کردند. در طول مدت پیگیری، ۲۶۹۹ مورد ابتلا به سرطان کلورکتال (روده بزرگ) گزارش شد.

محققان با مقایسه رژیم غذایی این افراد دریافتند آنهایی که بیشتر رژیم غذایی التهابی داشتند ۳۷ درصد بیشتر در معرض ابتلا به سرطان روده و ۷۰ درصد بیشتر در معرض سرطان رکتوم (مقعد) قرار داشتند.

به گفته جیووونوچی، گوشت فرآوری شده، گوشت قرمز، آرد تصفیه شده و نوشیدنی های قندی از جمله مواد خوراکی مرتبط با التهاب ناشی از سرطان است.
از سوی دیگر، سبزیجات برگدار سبز، سبزیجات زرد تیره، غلات کامل، قهوه و ابمیوه طبیعی موجب کاهش التهاب می شوند.
مرجع : مهر
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
شايد شخصي آنقدر ميل به درك شدن دارد، ميل به دوست داشته شدن ندارد