چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 1 May 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ / ۱۹:۴۰
کد مطلب: 36720
۰
رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران هشدار داد:

بیست و هفتمین كنگره علمی فیزیوتراپی ایران برگزار مي شود

خروج نخبگان رشته فیزیوتراپی از ایران
به گزارش ایرنا، دكتر محمدعلی محسنی بندپی در نشست خبری بیست و هفتمین كنگره انجمن فیزیوتراپی ایران در جمع خبرنگاران از اجرایی نشدن طرح دكترای حرفه ای این رشته انتقاد كرد و افزود: با گذشت سال ها از پیگیری دكترای حرفه ای و موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی اما تاكنون هیچ اقدامی برای جذب دانشجوی دكترای حرفه ای در كشور صورت نگرفته است.
وی توضیح داد: از سال 86 كه مجوز جذب دانشجو از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی داده شد، فقط یك دوره دانشجو دردانشگاه علوم پزشكی تهران در این رشته پذیرش و بعد از آن متوقف شد.
وی اضافه كرد: در بسیاری از كشورهای جهان رشته فیزیوتراپی از مقطع لیسانس به دكترای حرفه ای ارتقا پیدا كرده اما در ایران پس از سال ها تلاش انجمن فیزیوتراپی، همچنان وضعیت دكترای حرفه ای این رشته مسكوت مانده است.
محسنی بندپی ادامه داد: 10 سال است از این پدیده جهانی می گذرد اما نظام آموزش عالی هنور تصمیم نگرفته است كه دانشجویان را جذب كند و این در حالی است كه كشوری در همسایگی ما مانند پاكستان، برنامه دكترای حرفه ای را سال 2007 به اجرا درآورد و این امر باعث شده است كه بسیاری از نخبگان این رشته برای ادامه تحصیل به این كشور بروند .
استاد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ایران یادآور شد: سالانه حدود 10 تا 20 فارغ التحصیل این رشته به هزینه شخصی برای ادامه تحصیل به پاكستان می روند و این در حالی است كه در دانشگاه های ایران كه از پیشرفت های علمی و آموزشی زیادی برخوردارند و توانایی جذب و آموزش را دارند، این دشته ایجاد نشود .
محسنی بندپی ادامه داد: بی توجهی به این موضوع سبب خروج نخبگان و تحصیل كرده ها و همچنان خروج ارز از كشور خواهد شد و باید به طور جدی برای این وضعیت فكری كرد.
وی با بیان این كه اخیرا نیز یك یا دو دانشگاه از آمریكا برای پذیرش دانشجوی ایرانی در این رشته اعلام آمادگی كردند، افزود: انجمن فیزیوتراپی ایران خواستار اجرایی شدن دكترای حرفه ای است تا از خروج متخصصان ایرانی و نخبگان این رشته جلوگیری شود.
محسنی بندپی عنوان كرد: تخصصی شدن علوم و سایر رشته های دیگر به علم روز از ضروریات جامعه است چرا كه نیاز آینده حوزه سلامت می طلبد كه در این رشته دروس آموزش بازبینی و مورد تغییر قرار گیرد تا جوابگوی جامعه سلامت باشد.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش به انتقاد از سازمان های بیمه گر پرداخت و گفت : سازمان های بیمه گر هزینه بسیار ناچیزی از درمان را به بیماران پرداخت می كنند و این فشار متحمل بیمار خواهد شد به طوری كه بیمه‌گر بندهای كد 901-620 را در رابطه با ارائه خدمات فیزیوتراپی به مردم حذف كرده و این مسئله باعث شده كه بیماران بخش زیادی از این هزینه‌ها را از جیب خود پرداخت كنند.

رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران گفت: در این كنگره آخرین دستاورهای متخصصان داخل و خارج در زمینه درمان بیماری های عضلانی و اسكلتی، اختلالات كنترل حركت، توانبخشی كودكان دارای مشكلات حركتی، توانبخشی دست، فیزیوتراپی بدنبال سكته مغزی، درمان های دستی و عوامل فیزیكی است و جایگاه فیزیوتراپی در تیم توانبخشی و نظام سلامت ارایه می شود.

بیست و هفتمین كنگره علمی فیزیوتراپی ایران طی از 15 تا 17 اردیبهشت ماه سال جاری در هتل المپیك تهران برگزار خواهد شد. این كنگره كه به همت انجمن فیزیوتراپی ایران و با همیاری دانشكده های توانبخشی دانشگاه های علوم پزشكی كشور برگزار می شود، تازه های فیزیوتراپی را در قالب سخنرانی ، پوستر، میزگرد و كارگاه های آموزشی توسط متخصصان فیزیوتراپی و رشته های مرتبط ارایه خواهد شد.

 

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
نمی توانی به عقب برگردی و شروع را عوض کنی، ولی می توانی از جایی که هستی آغاز کنی و پایان را عوض کنی...