چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 1 May 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ / ۱۱:۲۱
کد مطلب: 36256
۱

قبح زدایی از تجرد دختران، کوبیدن آب در هاون

قبح زدایی از تجرد دختران، کوبیدن آب در هاون
مریم ورزدار در گفت‌وگو با  تسنیم، در پاسخ به این پرسش «آیا طرح‌هایی همچون قبح‌زدایی از تجرد دختران نیاز واقعی زنان و دختران امروزی است؟» اظهار داشت: هم اکنون یکی از مشکلات اجتماعی بالا رفتن سن ازدواج و افزایش میزان تجرد در میان جوانان است که باید در جهت آسان‌سازی و تشویق برای ازدواج به هنگام برنامه‌ریزی کرد.
وی افزود: قبح زدایی از تجرد دختران مشکل اصلی جوانان نیست بلکه مشکل مهم آنها تأخیر در سن ازدواج است. ارائه طرح‌هایی در رابطه با قبح‌زدایی از تجرد دختران مشابه برنامه‌هایی است که غرب اجرا می‌کند، آنها همگام با شاخص‌های توسعه نتوانستند آمار ازدواج و تشکیل خانواده را افزایش دهند بنابراین تعریف نوینی از خانواده ارائه کردند به گونه‌ای که هم‌خانه بودن در آنجا روال شده است.
استاد دانشگاه امام صادق (ع) گفت: اگر ما در کشور اسلامی ایران نتوانیم طرح جامعی را برای ازدواج جوانان ارائه کنیم نباید به دنبال پاک کردن صورت مسئله بوده و طرحهایی را برای قبح زدایی از تجرد ارائه دهیم.
ورزدار ادامه داد: در جامعه اسلامی ایران، ازدواج و تشکیل خانواده یک ارزش محسوب می‌شود و مشکل مردم قبح‌زدایی از تجرد نیست بلکه آنها از تأخیر در ازدواج جوانان نگران و ناراحت هستند هم‌اکنون بسیاری از دختران تمایل به ازدواج دارند اما مشکلات موجود در جامعه باعث شده تا نتوانند در سن مناسب ازدواج کنند.
استاد دانشگاه امام صادق (ع) با اشاره به اینکه معاونت زنان و خانواده وظیفه دارد طرح‌هایی را برای افزایش آمار ازدواج دختران برنامه‌ریزی کند، افزود:‌ ارائه طرح‌هایی همچون قبح‌زدایی از تجرد بیهوده بوده و همانند آب در هاون کوبیدن است که هیچ نتیجه اثربخشی نخواهد داشت.
نخبگان و افراد فعال در عرصه‌های فرهنگی باید واکاوی کنند تا مشخص شود دلیل اصلی کاهش آمار ازدواج در جامعه چیست، آیا صرفاً مسائل اقتصادی مطرح است.
وی بیان کرد:‌ ارائه چنین طرح‌هایی به این دلیل است که نگاه به فرامرزها دارند و در بحث مسائل فرهنگی شاهد اقدامات و کارهای تقلیدی هستیم در حالی که باید مشکلات و معضلات اصلی زنان ایرانی را شناسایی کنیم و نیازشناسی از جامعه زنان براساس جامعه غرب نباشند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
زبان هیچ استخوانی ندارد اما آنقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند. پس مراقب حرف هایتان باشید.