دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۴ / ۱۰:۰۳
کد مطلب: 33835
۰

برگزاری کارگاه‌های آموزشی قبل از ازدواج در دانشگاه‌ها

به گزارش ایسنا، نرگس معدنی‌پور با اعلام اینکه طرح گوهر رحمت از شهریور ماه سال جاری در مدارس و دانشگاه های تهران در حال اجراست، گفت: طرح گوهر رحمت در پایان آذر ماه در حالی به کار خود پایان می دهد که دختران جوان و نوجوان دوره‌های آموزشی لازم در زمینه بلوغ و ازدواج را طی کرده اند.

وی افزود: آموزش آداب مهارت های زندگی، به گونه ای که ضمن ترویج آداب و سبک زندگی اسلامی –ایرانی، ارتقای خودآگاهی، کنترل هیجانات وعواطف را نیز برای فرد به همراه داشته باشد، نیاز امروز جامعه ماست.

مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران با بیان اینکه وقتی آگاهی جوانان و نوجوانان درباره مسائل روحی، اندیشه ای و جسمی خودشان بالا برود، رفتارهای پرخطر نیز کاهش می یابد افزود: هدف از برگزاری این کارگاه، فرهنگ سازی در زمینه بلوغ دختران و مهارت های زندگی برای دختران، آموزش و توانمندسازی دختران در زمینه بلوغ و مهارت های زندگی در مدارس و دانشگاه ها است.

معدنی‌پور مقاطع سنی 9 تا 12 سال را در دختران نوجوان و همچنین 18 تا 25 سال را در دختران جوان بسیار مهم حیاتی خواند و تصریح کرد: کارگاه های ما برای دختران نوجوان و آشنایی آنها با دوران بلوغ است؛ دورانی که یکی از مهمترین مقاطع زندگی دختران را تشکیل می دهد و نقش خانواده ها و مدارس در کمتر شدن آسیب های مربوط به این دوران بسیار موثر است.

وی افزود این کارگاه ها برای مقاطع سنی 9 تا 12 و 12 تا 18 سال با حضور اساتید دانشگاه و والدین آنها با همکاری سازمان آموزش و پرورش برگزار می شود.

براساس گزارش سایت شهرداری تهران، مدیر کل امور بانوان شهرداری تهران درباره برگزاری این کارگاه ها در دانشگاه ها نیز افزود: نهاد رهبری و وزارت علوم به همراه شهرداری تهران نقش مهمی در برگزاری این کارگاه ها داشتند. همچنین مهارت های پیش از ازدواج و انتخاب آگاهانه همسر از موضوعات مهمی است که در کارگاه های دانشگاه به آن پرداخته شد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
برای اینکه دوستت داشته باشم و به تو احترام بگذارم، مجبور نیستم با تو هم عقیده باشم.