دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ / ۱۲:۵۹
کد مطلب: 24749
۰

به دانش‌آموزان سخت نگیرید

این روزها که فصل امتحانات است، خانواده هایی که فرزند دانش آموز دارند شرایط خاصی را برای آنها ایجاد کرده اند که در برخی مواقع بی شباهت به قوانین سفت و سخت مراکز نظامی نیست.

به گزارش جام جم، در این که خانواده ها بهترین ها را برای فرزندانشان می خواهند، هیچ شکی نیست، اما نکته اینجاست که چنین شرایطی در کنار ایراد های نظام آموزشی مانند نتیجه محور بودن آن صدمات زیادی به دانش آموزان می زند. برای نمونه این وضع آن قدر در کشور بحرانی شده که مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر هشدار داده اند که درایام امتحانات مصرف ریتالین بین دانش آموزان و دانشجویان رشد 50 درصدی دارد.

باید یادآور شد که دانش آموزان همیشه از حجم بالای کتاب های درسی گله داشته اند، افزون براین سیستم آموزشی و تعداد زیاد دانش آموزان در کلاس های درس سبب شده معلمان نتوانند هر روز از وضع تحصیلی دانش آموزان مطلع شوند به همین دلیل برخی دانش آموزان همه چیز را به شب امتحان موکول کرده و به جای یادگیری مطالب، سعی در حفظ کردن آنها دارند. درچنین شرایطی وقتی در بین دانشجویان و دانش آموزان به اشتباه شایعه می شود مصرف ریتالین می تواند به تمرکز آنها کمک کند، این افراد برای حفظ بهتر مطالب به مصرف این دارو که شباهت زیادی به مخدر شیشه دارد، روی می آورند.
هرچند نبود نظارت کافی و دقیق به فعالیت داروخانه ها و عطاری ها یکی از دلایل مصرف ریتالین بین دانش آموزان و دانشجویان است، اما نباید از کنار ضعف های سیستم آموزشی کشور و بی اطلاعی خانواده ها که به این وضع دامن می زنند، نیز آسان گذشت، زیرا این شرایط شاید سبب شود دانش آموزان و دانشجویان با نمرات ممتاز از دانشگاه ها و مدارس فارغ التحصیل شوند، اما نکته اینجاست که این افراد دیر یا زود به مدیرانی تبدیل خواهند شد که قادر نیستند گره ای از مشکلات کشور باز کنند. پس شب امتحان به بچه سخت نگیرید.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
نمی توانی به عقب برگردی و شروع را عوض کنی، ولی می توانی از جایی که هستی آغاز کنی و پایان را عوض کنی...