دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ / ۱۵:۰۲
کد مطلب: 24186
۰
رئیس هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی :

حق پرداخت بیماران در داروهای سرطانی کاهش می‌یابد

تعرفه داروها تغییر می‌کند
عباس کبریایی‌زاده در گفت‌وگو با  فارس، در رابطه با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها و اعلام لیست جدید بیمه از سوی وزارت بهداشت به این سازمان گفت: تقریباً همه داروهایی که در فهرست داروهای مورد قبول وزارت بهداشت قرار داشتند امروز تحت پوشش بیمه رفته‌اند.

وی ادامه داد: ما دارویی که در فهرست دارویی کشور موجود باشد و وزارت بهداشت آن را معرفی کرده باشد و تأکید کند که در فهرست دارویی قرار بگیرد، بیمه کرده‌ایم. رئیس هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی افزود: قرار گرفتن داروی جدید در لیست بیمه در همه جای دنیا فرآیند نسبتاً طولانی دارد و باید هزینه اثربخشی محاسبه شود و طبیعی است فرایند مستمری دارد و ما در سازمان مرتباً آن را انجام می‌دهیم.

کبریایی‌زاده گفت: مواردی که وزارت بهداشت به دبیرخانه شورای عالی بیمه منعکس می‌کند در دستور کار و بررسی سازمان قرار می‌گیرد. وی در پاسخ به اینکه آیا داروهای سرطانی که بسیار گران قیمت هستند در دستور کار جدید بیمه قرار می‌گیرند یا خیر، گفت: همه داروهای ضد سرطان را که وزارت بهداشت در فهرست بیمه قرار داده بیمه کرده‌ایم و برخی از اقلام را نیز داریم پوشش می‌دهیم.

رئیس هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: اما چون این داروها گران قیمت هستند گاهی پرداخت همان 10 درصد از سوی بیماران رقم قابل توجهی می‌شود و از توان آنها خارج است. کبریایی‌زاده گفت: بنابراین در برنامه خود داریم که تعرفه داروها را متغیر کنیم تا از این طریق بتوانیم پوشش این دسته از داروها را که گران قیمت هستند افزایش دهیم و حتی به صد در صد برسانیم.

وی افزود: معتقد هستیم که با تغییر کردن تعرفه پوشش خدمات دارویی می‌توانیم سهم پرداختی بیماران را در برخی داروهای ارزان قیمت افزایش دهیم و برای داروهایی که مانند داروهای ضد سرطان گران قیمت هستند سهم بیمار را در پرداخت هزینه کاهش دهیم تا از این طریق مراقبت بیشتری را از بیماران داشته باشیم.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
هر وقت احساس حسادت کردیم ، یادمان باشد ، خاموش کردن شمع دیگری ، باعث نمیشود ، شمع ما درخشان تر نور افشانی کند