جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 3 May 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۴:۳۲
کد مطلب: 22494
۰

مرگی با طعم نوشابه + عکس

به گزارش باشگاه خبرنگاران، طبق تحقیقات اخیر نوشابه‌های شیرین می‌تواند مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی را افزایش دهد.
نوشیدن نوشابه‌های شیرین خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش می‌دهد و همچنین می‌تواند موجب سکته مغزی شود.
محققان تأکید کرده‌اند که قند مصنوعی در تمام اغذیه‌ها از جمله سس‌ها، کمپوت‌ها نیز می‌توانند خطر آفرین باشند.
آن‌ها توصیه کرده‌اند که از قند طبیعی موجود در میوه‌ها برای طعم دادن به غذا‌ها و تأمین قند بدن استفاده شود تا خطر ابتلا به بیماری‌ها را کاهش دهند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
زندگی درس حساب است، خوبیها را جمع، بدیها را کم ، خوشی ها را ضرب و شادیها را تقسیم کنیم