سه شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 30 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۱ / ۲۰:۲۶
کد مطلب: 11084
۰

پذیرش دانشجوی پژوهشی در 33 مرکز تحقیقاتی علوم پزشکی تهران


مدیر دفتر هماهنگی مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تهران از پذیرش 80 دانشجوی دکتری تخصصی پژوهشی خبر داد و گفت: این تعداد دانشجو در 33 مرکز تحقیقاتی پذیرفته می شوند.

به گزارش مهر، دکتر آفرین رحیمی در نشست خبری در دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعلام این خبر افزود: داوطلبان ورود به دوره دکتری تخصصی همراه با پژوهش (PhD by Research) تا 20 خرداد فرصت دارند با ورود به سایت http://etr.tums.ac.ir  نسبت به تکمیل فرم ثبت نام و اسکن مدارک مورد نیاز اقدام کنند.

وی تربیت پژوهشگر نخبه در دوره عالی ترین تربیت پژوهشگر در کشور را هدف این دوره برشمرد و گفت: افرادی که وارد این دوره می شوند باید یکسال دوره عالی پژوهش را بگذرانند و پس از گذشت موفقیت آمیز دوره، در پژوهشی که انتخاب کرده اند به مدت سه سال پژوهش می کنند.

رحیمی اظهار داشت: داشتن حداقل دانشنامه کارشناسی ارشد، دکتری عمومی در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، سطح زبان انگلیسی متناسب، داشتن سابقه پژوهشی و داشتن دو مقاله تحقیقی ایندکس شده در ISI و PubMed از جمله شرایط ورود به دوره است.

وی اضافه کرد: 43 مرکز تحقیقاتی و پژوهشکده در دانشگاه علوم پزشکی تهران دارای مجوز پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی پژوهشی هستند که در دو دوره گذشته 50 نفر و در دوره سوم پذیرش 80 دانشجو در این مراکز پذیرفته می شوند و 100 استاد راهنما وظیفه تربیت این پژوهشگران را برعهده می گیرند.

مدیر دفتر هماهنگی مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: 500 پروژه تحقیقاتی در مراکز تحقیقاتی قرار دارد که افراد واجد شرایط می توانند یکی از این پروژه ها را انتخاب کنند و چهار سال بر روی آن تمرکز کنند.

وی از درمان های سرطان با روشهای بیومولکولی، کارآزمایی بالینی فرآورده های دارویی و بهداشتی، مطالعه حیوانی بر روی آلزایمر را نمونه ای از این پروژه های تحقیقاتی برشمرد و افزود: تحصیل در این دوره تمام وقت است و هر استاد دو نفر را می تواند پذیرش کند.

رحیمی اظهار داشت: اعتبارات پژوهشی توسط مراکز تحقیقاتی، دانشگاه و مراکز مالی پشتیبان دانشگاه تامین می شود و به متقاضیان توصیه کرده ایم که پس از انتخاب مرکز تحقیقاتی مربوطه با استاد راهنما تماس بگیرند و در رابطه با پروژه تحقیقاتی مورد نظر خود تبادل نظر کنند.


نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
ميزان هوش، با توانايى تغيير كردن، اندازه گيرى ميشود. آلبرت انشتين