جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 3 May 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۵ اسفند ۱۳۹۰ / ۱۷:۱۱
کد مطلب: 9187
۰

سونوگرافی، حرف اول تشخیص مشکلات جنین

دبیر دومین کنگره تازه های تشخیص و درمان بیماریهای جنین گفت: سونوگرافی برای تشخیص حرف اول را می زند که متعاقب آن ممکن است از تست های تهاجمی تشخیصی نیز استفاده شود.

دکتر لاله اسلامیان دبیر دومین کنگره تازه های تشخیص و درمان بیماریهای جنین که تا 5 اسفند در مرکز همایشهای بین المللی بیمارستان میلاد در حال برگزاری است در گفتگو با  باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه بیمارها در جنین دارای گستردگی فراوانی هستند، گفت: یک سری از عارضه ها در سه ماهه اول بارداری، یکسری در سه ماهه دوم و برخی عارضه ها را نیز تا سه ماهه سوم قادر به تشخیص نیستیم که اگر در این حوزه از بینش کافی نسبت به بیماریها برخوردار باشیم و بدانیم از چه راهکارهایی باید برای تشخیص بیماری ها استفاده کنیم موفق تر خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه سونوگرافی برای تشخیص مشكلات جنینی حرف اول را می زند که متعاقب آن امکان دارد مجبور شویم از تست های تهاجمی تشخیصی استفاده نماییم افزود: یکسری آزمایش های غربالگری هم در سه ماهه اول و هم در سه ماهه دوم می توانند از نظر بررسی برخی از مشکلات عصبی، برخی ناهنجاری ها و یا اختلالات کروموزومی به ما آگاهی دهد که از طریق نتایج حاصله، پیگیری های بعدی را داشته باشیم.

اسلامیان تصریح کرد : مسئله اساسی در زمینه تشخیص، بررسی جنین در زمان مناسب است که در بعضی از جنین ها اگر بررسی طی سه ماهه اول بارداری صورت پذیرد، برخی از بیماریهای مهلک و معلول کننده تشخیص داده می شوند به طوری که با بررسی اکثریت جنین ها طی هفته 18 بارداری می توان بیماریهای بسیاری را تشخیص داد.

وی با اشاره به اینکه برخی از بیماری های سیستم اعصاب مرکزی مانند بیماریهای اسکلتی و اندامی بین 17 تا 24 هفته قابل تشخیص هستند گفت: انواع مهلک این بیماریها در سنین پایین حاملگی قابل تشخیص بوده اما برخی از معلولیت ها نیز از هفته 24 قابل تشخیص هستند.

وی یادآور شد: برخی از بیماری های قلبی جنین که انواع شدیدتری از این بیماری هستند نیز در سه ماهه اول و دوم تا 19 هفته قابل تشخیص هستند به همین دلیل درمان، مربوط به زمان راهکارهای تشخیصی وابسته است.


نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
خوشبختی یعنی بدست آوردن یک زندگی و تقسیم آن با دیگران!