جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 3 May 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۳ دی ۱۳۹۰ / ۰۹:۲۲
کد مطلب: 7967
۰

رابطه مصرف ترشيجات و سرطان معده

متخصص بيماري هاي آنکولوژي و راديوتراپي دانشگاه علوم پزشکي خراسان شمالي گفت: خوردن شوري و ترشي جات ريسک ابتلا به سرطان معده را افزايش مي دهد.
به گزارش میگنا به نقل از ایسنا، دکتر امير هوشنگ يوسفي افزود: در کشورهايي مانند هندوستان به علت مصرف زياد فلفل و در کشور ژاپن به علت مصرف غذاهاي دودي شده ميزان بروز سرطان در اين کشورهاي بسيار زياد است.

وي ادامه داد: ابتلا به يک نوع از کم‌خوني ارثي، پوليت‌هاي داخل معده و همچنين ورود باکتري هيکوباکترپيلور همراه غذا به داخل معده از عوامل ديگر ابتلا اشخاص به سرطان معده است.

اين متخصص بيماري‌هاي آنکولوژي و راديوتراپي دانشگاه علوم پزشکي خراسان شمالي با ذکر اينکه در سال 2006 در جهان 22 هزار و 286 نفر به سرطان معده مبتلا شده‌اند، اظهار داشت: احساس ناراحتي در ناحيه شکم، کاهش وزن، تهوع، استفراغ و مدفوع سياه رنگ از علائم باليني بروز اين بيماري است.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاشند که وقت نمی کنند دنبال آن بروند.