سه شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 7 May 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۰ / ۱۸:۰۰
کد مطلب: 7840
۰

قبل از سرخ کردن به ماده غذايي نمک نزنيد

افزودن نمک به ماده غذايي قبل از سرخ کردن باعث مي شود تا نقطه دود روغن پايين بيايد و اين کار باعث مي شود روغن زودتر تخريب شود.يوسف نقيايي کارشناس تغذيه در گفت وگو با مهر در اين باره افزود: بايد ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسب گرم کنيد (۱۹۰درجه سانتي گراد) در اين حرارت در سطح موادغذايي يک لايه محافظ شبيه به يک لايه عايق تشکيل مي شود که مانع از ورود روغن به ماده غذايي مي شود. وي گفت: اگر روغن تا اين درجه حرارت داغ نشود، قبل از اين که لايه عايق تشکيل شود روغن به درون غذا نفوذ مي کند هم چنين اضافه کردن نمک در غذايي که در ظروف آلومينيومي پخت مي شود باعث ورود آلومينيوم به غذا و مسموميت آن مي شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
اندكي غرور به آدم كمك مي كند كه فاصله اش را حفظ كند. آلبر كامو