شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 4 May 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۷:۰۵
کد مطلب: 61478
۱

کشف ارتباط خودکشی کودکان با مدت زمان استفاده از نمایشگر

کشف ارتباط خودکشی کودکان با مدت زمان استفاده از نمایشگر
اخیرا مطالعه‌ای نشان داده است که کودکان ۹ تا ۱۱ ساله که زمان بیشتری را صرف استفاده از نمایشگرها می کند، دو سال بعد در معرض خطر بیشتری برای تمایل به خودکشی هستند. این کشف در بحبوحه تشدید بحران سلامت روان نوجوانان و معرفی قوانین جدید با هدف منع دسترسی کودکان زیر ۱۶ سال به پلتفرم های رسانه های اجتماعی صورت گرفت.

این تحقیق که در مجله Preventive Medicine منتشر شد، نشان داد که افزایش مدت زمان تماشای نمایشگرها به میزان یک ساعت، با افزایش 9 درصدی احتمال تمایل به خودکشی در دو سال بعد مرتبط است. علاوه بر این، این مطالعه نشان داد که هر ساعت اضافی که صرف استفاده از نمایشگر مانند تماشای تلویزیون، بازی‌های ویدیویی، پیامک و تماس ویدیویی می‌شود، منجر به افزایش خطر خودکشی می‌شود.

دکتر جیسون ناگاتا، نویسنده ارشد این مقاله می‌گوید: استفاده زیاد از نمایشگرها می‌تواند منجر به انزوای اجتماعی، مزاحمت های اینترنتی و اختلال در خواب شود که مجموع این موارد می‌تواند سلامت روان را تخریب کند. صرف زمان بیشتر روی نمایشگرها، اغلب جانشین سپری کردن زمان برای ارتباطات اجتماعی فیزیکی، فعالیت بدنی و خواب می‌شود. این مطالعه بر دانش موجود پیرامون بحران سلامت روان جوانان استوار است.

خودکشی دومین عامل مرگ و میر در میان نوجوانان است. این مطالعه، داده ها را از یک مطالعه سراسری توسعه شناختی مغز نوجوانان (ABCD) استخراج می کند، که بزرگترین مطالعه بلندمدت رشد مغزی در ایالات متحده است.

این مطالعه داده‌های مربوط به استفاده از زمان نمایشگرها را برای 11633 کودک 9 تا 11 ساله که به مدت دو سال تحت نظر بودند، جمع‌آوری کرد. این بچه‌ها به سؤالاتی در مورد زمان صرف شده برای شش روش مختلف استفاده از نمایشگرها و همچنین افکار مربوط به خودکشی، پاسخ دادند.

محققان متوجه شدند که از زمان شروع همه‌گیری کرونا، زمان تماشای نمایشگرها توسط نوجوانان دو برابر شده و به حدود هشت ساعت در روز رسیده است. ناگاتا گفت: استفاده از نمایشگرها می تواند مزایای مهمی مانند آموزش و اجتماعی شدن داشته باشد، اما والدین باید سعی کنند خطرات نامطلوب سلامت روانی ناشی از تماشای بیش از حد نمایشگرها را کاهش دهند. والدین باید به طور مرتب با فرزندان خود در مورد استفاده از نمایشگرها و نحوه استفاده صحیح از آن، صحبت کنند.
مرجع : تکناک
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
زبان هیچ استخوانی ندارد اما آنقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند. پس مراقب حرف هایتان باشید.