دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 6 May 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۹ تير ۱۳۹۴ / ۱۷:۵۳
کد مطلب: 32133
۰

روشی منحصربه فرد در افزایش توانائی مغز با دیدن فیلم های سه بعدی

فیلم های سه بعدی را می توان تکنولوژی نسبتا جدیدی دانست که تاکنون بیشتر به جنبه تفریحی و سرگرم کننده آن توجه شده است ولی مطالعات جدید نشان دهنده فواید شگفت انگیز این تکنولوژی در ادراک محیطی و فعالیت های مغزی است.

پژوهش های جدید نشان می دهد که دیدن تصاویر سه بعدی تاثیر زیادی در افزایش کارائی و توانائی مغز انسان دارد. پژوهشگران بریتانیائی در مطالعات جدید خود دریافتند تماشای فیلم های سه بعدی قدرت ادراک و فهم انسان را افزایش می دهد.

این تیم پژوهشی به سرپرستی دکتر «پاتریک فاگان»، متخصص مغز و اعصاب از دانشگاه گلداسمیت، طی مطالعات خود بر روی افراد داوطلب متوجه شدند که توانائی مغزی افرادی که در طول مدت زمان آزمایش، به تماشای فیلم های سه بعدی می پرداختند، به میزان ۲۳ درصد افزایش یافته است. همچنین مشخص شد که میزان قدرت و سرعت واکنش این افراد نسبت به محرک های محیطی، ۱۱ درصد افزایش داشته و مغز این افراد تا ۲۰ دقیقه پس از تماشای فیلم های سه بعدی، فعالیت بیشتری نسبت به مواقع عادی دارد.

همزمان با این پژوهش ها، تیم تحقیقاتی دیگری به سرپرستی پرفسور «برندان واکر» از لابراتوار تریل در لندن، دریافتند افزایش کارائی مغز افرادی که فیلمی سه بعدی را مشاهده می کنند در مقایسه با افرادی که همان فیلم را در حالت دو بعدی دیده اند، پنج برابر بیشتر است.

در ادامه محققان این مطالعه توصیه می کنند مشاغلی که برای انجام آنها نیاز به تمرکز بیشتر است، مانند ورزش های رزمی، بازیکنان تنیس، جراحان و ... بهتر است پیش از آغاز کار خود، مدتی را به تماشای فیلمی سه بعدی بپردازند تا از این طریق فعالیت های مغزی آنها افزایش پیدا کند.

«فاگان» در رابطه با این موضوع نیز اذعان داشت: «مطالعات اولیه ما نشان می دهد که تماشای فیلم های سه بعدی می تواند روند اختلال حواس و ضعف قدرت مغز در دوران کهنسالی را کاهش دهد.»

در این مطالعات، پژوهشگران به وسیله دستگاه های مشاهده گر مغز، به مطالعه فعالیت های مغزی افراد در حین تماشای فیلم های سه بعدی پرداخته و توانستند تاثیر مستقیم افزایش فعالیت مغزی در هنگام مشاهده فیلم های سه بعدی را نسبت به فیلم های دو بعدی اثبات کنند.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
زبان هیچ استخوانی ندارد اما آنقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند. پس مراقب حرف هایتان باشید.