دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۱:۲۸
کد مطلب: 31604
۰

برنامه مراکز اهدای خون تهران در ماه رمضان

به گزارش آنا، دکتر فاطمه نادعلی با اشاره به تمرین بندگی و کسب فضائل الهی توسط مومنین روزه دار در ماه مبارک رمضان تاکید کرد: یکی از فضائل الهی که در قرآن و روایات متعدد به آن پرداخته شده است، توجه انسانها به نیازمندان است و انتظار ما در مجموعه انتقال خون از مردم روزه دار تهرانی این است که در این ماه پرفضیلت به فکر بیماران نیازمند به خون نیز باشند.

وی با تاکید بر فتوای مراجع عظام تقلید و مقام معظم رهبری مبتنی بر صحیح بودن روزه در صورت اهدای خون، افزود: روزه دارانی که توانایی جسمی بیشتری دارند می توانند در مراکز اهدای خون که روزها فعال هستند، حضور پیدا کنند و در غیر اینصورت چند مرکز برای زمان‌های بعد از افطار در نظر گرفته شده است.

مدیرکل انتقال خون استان تهران درباره برنامه مراکز اهدای خون در ماه مبارک رمضان، گفت: مراکز اهدای خون از تاریخ 28 خرداد ماه تا عید سعید فطر در 20 مرکز با آمادگی کامل در زمان‌های مختلف آماده خدمت رسانی به اهدا کنندگان هستند.

بر اساس این گزارش، مرکز اهدای خون وصال در طول ماه مبارک رمضان از ساعت 8 صبح لغایت 1 بامداد،‌ مرکز نارمک در دو شیفت صبح از ساعت 8 الی 15 شنبه تا پنج شنبه و شیفت شب همه روزه از ساعت 19 الی 1 بامداد و مرکز پیروزی نیز شنبه تا پنج شنبه فقط از ساعت 19 لغایت 1 بامداد فعال خواهند بود.

مراکز سیار اهدای خون نیز در حرم حضرت عبدالعظیم(ع)، هیات رزمندگان غرب تهران و امام زاده حسن(ع) نیز همه روزه از ساعت 19 (7 بعدازظهر) لغایت پایان مراسم آماده خدمت به اهداکنندگان روزه‌دار خواهند بود.

14 واحد اهدای خون آزادی، مترو شهرری، شهدای افسریه، صادقیه، مترو امام خمینی، بیمارستان میلاد، شهریار، ورامین شنبه تا پنج شنبه بیمارستان شهید رجایی شنبه تا چهارشنبه، تجریش، شهر قدس و نازی آباد روزهای زوج و رباط کریم و چیذر روزهای فرد از ساعت 8 صبح لغایت 15 (3 بعد از ظهر) در یک شیفت کاری فعالیت خواهند کرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
از آدمهای حسود؛ متنفر نباشید، دلیل حسادت آنها این است که فکر می کنند شما از آنها بهتر هستید... پائولو کوئلیو