جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 3 May 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ / ۱۴:۰۷
کد مطلب: 30809
۰

هر 7ساعت، یک دانشجو از علوم پزشکی شهید بهشتی فارغ التحصیل می‌شود

university-2.jpg

 

به گزارش ایسنا، دکتر صدوقی در دهمین جشنواره آموزشی دانشگاه شهید بهشتی، با اشاره به تاریخچه این جشنواره گفت: جشنواره آموزشی اولین بار در سال 85 برگزار و بعد از دوسال، از سوی وزارت بهداشت به صورت سراسری برگزار شد.

 

وی درخصوص تاثیرات جشنواره توضیح داد: تشویق افرادی که در جهت برنامه های دانشگاه قدم بر می دارند، همچنین تربیت نیروی انسانی هدفمند تر از گذشته، ارتقای جایگاه بین المللی آموزشی و همچنین توسعه کمی هدفمند بر اساس نیازهای جامعه از اهداف این جشنواره است.

 

وی با اشاره موضوعات مورد توجه در جشنواره و با تاکید بر اهمیت آموزش مجازی ادامه داد: سعی داریم 10 تا 30 درصد تدریس های دانشکده ها را به سمت آموزش مجازی پیش ببریم.

 

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره هرم هیات علمی این دانشگاه گفت: 1372 عضو هیات علمی مشغول به فعالیت هستند که 13درصد از آنها استاد، 26درصد دانشیار، 53درصد استادیار و 8درصد مربی هستند. همچنین نسبت دانشجو به هیات علمی 10 به یک است.

 

صدوقی ادامه داد: 13 رشته در سال 92 و شش رشته در سال 93 به این دانشگاه اضافه شده است. همچنین تعداد پذیرفته شدگان این حوزه در سال 94-93، 227 نفر بوده است.

 

به گفته وی هر ساله 1859 دانشجو فارغ التحصیل می شوند و همچنین 117 دانشجوی خارجی در 27 رشته این دانشگاه در حال تحصیل هستند.

 

وی درباره دستاوردهای این دانشگاه گفت: کسب رتبه اول کشور در تولید برنامه های آموزشی مداوم در سال 93 و برنامه های آموزشی مداوم مجازی برای سه سال متوالی از جمله دستاوردهای دانشکده علوم پزشکی شهید بهشتی است.

 

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان با اشاره به سال تاسیس دانشگاه شهید بهشتی گفت: 20هزار و 134 روز از فعالیت این دانشگاه می گذرد و 70 هزار و 148 دانشجو در حوزه علوم پزشکی فارغ التحصیل شده اند، یعنی می توان گفت هر هفت ساعت، یک نفر در این حوزه فارغ التحصیل می شود.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
یک رابطه خوب زمانی است که کسی پذیرای گذشته، پشتیبان امروز و مشوق فردایتان باشد.