دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 6 May 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۳ / ۱۷:۵۴
کد مطلب: 28529
۰
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مطرح کرد

لزوم تشخیص زودهنگام اختلال گفتاری در کودکان

به گزارش فارس، سیدحسن تنکابنی اظهار داشت: این بیماری چون معمولا با تشنج‌های صرعی همراه است، در تقسیم‌بندی تشنج‌ها و صرع‌ها قرار می‌گیرد.

وی با تاکید براینکه، تظاهر اختصاصی این بیماری، بروز مشکل در گفتار کودک است، ادامه داد: علت دقیق و مشخصی برای بروز این بیماری پیدا نشده اما، عوامل ژنتیکی و محیطی در بروز این مشکل، موثر هستند. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهارداشت: والدین با مشاهده مشکل گفتاری فرزند خود، حتما آن را جدی گرفته و کودک را نزد پزشک ببرند چون پزشک می‌تواند با گرفتن شرح حال، معاینه بالینی و مسلما دریافت نوار مغزی درصورت نیاز، این بیماری را تشخیص دهد.

وی تاکید کرد: این بیماری، مانند انواع صرع، همزمان با تشنج صرعی مانند حرکات دست، چشم و سر، همراه است اما بروز مشکل گفتاری، از تظاهرات اختصاصی آن است که اگر به موقع و زود تشخیص داده و درمان آغاز شود، بیمار به درمان، پاسخ داده و بهبود پیدا می‌کند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: همایش علوم عصب-تکاملی مانند دیگر همایش‌ها، تک رشته‌ای نیست به همین دلیل دارای طیف وسیع شرکت‌کنندگان از گروههای مختلف علوم پزشکی در حوزه‌های تشخیصی، درمانی و توانبخشی است. وی افزود: شرکت‌کنندگان این همایش شامل متخصصان داخلی مغزو اعصاب (نورولوژی)، متخصصان کودکان، روانشناسان، روانپزشکان کودک و نوجوان، گفتاردرمانگران و بسیاری از درمانگرانی که در ارتباط با اختلالات تکاملی، کار می‌کنند، هستند.

تنکابنی تاکید کرد: برگزاری این همایش باعث خواهد شد که ارتباط متخصصان تمامی گروههای پزشکی در حوزه‌های تشخیصی، درمانی و توانبخشی، با یکدیگر بیشتر شده و تبادل نظر و تمرکز آنان بر روی بیماریهای مرتبط با تخصص شان، به رشد و ارتقای سلامت کودکان کمک کند.

همایش «اختلالات عصبی – تکاملی» با حضور از روانپزشکان، روانشناسان، متخصصان مغز و اعصاب، متخصصان کودکان، متخصصان علوم اعصاب، متخصصان توانبخشی و ... از سراسر کشور 17 و 18 دی سال جاری در سالن اجتماعات شهید احمدی روشن دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
چرا همیشه بدنبال این هستیم که بدانیم چرا گل خار دارد؟ بیایید گاهی بدنبال آن باشیم که بدانیم چرا خار گل دارد؟