پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 16 May 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۲ دی ۱۳۹۳ / ۲۳:۰۲
کد مطلب: 28482
۰

عوامل مهارکننده و افزایش دهنده سرطان‌ها

خبرگزاری فارس: سیدحسین داوودی در رابطه با نقش تغذیه در آسیب‌شناسی سرطان گفت: مطالعات مختلفی به بررسی ارتباط بین تغذیه و سرطان پرداخته است. تغذیه در اصلاح فرایندهای سرطان‌زا در هر مرحله چه فیزیکی، شیمیایی یا ویروسی باشد تاثیرگذار است.

وی ادامه داد: رژیم غذایی حاوی مهارکننده‌ها و تحریک کننده‌های مواد سرطان‌زا است، به عنوان مثال آنتی‌اکسیدان‌ها که شامل ویتامین C , E ، سلنیوم است و مواد شیمیایی گیاهی جزء مهارکننده‌ها هستند.

داوودی گفت: چربی‌های موجود در گوشت قرمز یا ترکیبات ناشی از کباب کردن گوشت با حرارت بالا در تحریک مواد سرطان‌زا موثر هستند.

وی ادامه داد: میزان ابتلا به انواع سرطان در افرادی که از فرآورده‌های گیاهی بیشتری در رژیم غذایی استفاده می‌کنند در مقایسه با سایر افراد پایین‌تر است. همچنین افزایش مصرف میوه و سبزی با کاهش خطر سرطان دهان، حنجره، مری، ریه، معده، کلیه و مثانه همراه است.
این متخصص تغذیه در امور سرطان افزود: مشاهده شده میزان رشد سلول‌های سرطان کلون در گیاه‌خواران کمتر است البته چاقی نیز یکی از فاکتورهای اصلی در افزایش خطر ابتلا به سرطان محسوب می‌شود که حفظ وزن عامل مهمی در کاهش ابتلا به سرطان است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

نقش تمایز یافتگی در رضایت زناشویی
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
تاثیر مخرب تجربه آزار در دوران کودکی بر سلامت روان
اینفلوئنسرهای نوجوان چگونه بر کودکان تاثیر روانی می گذارند؟
بعضی دفترخانه‌ها با دریافت پول بیشتر،صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!
چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ز باغ رعيت، گر مَلك خورد سيبي / برآرند غلامان، درخت از بيخ