دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 6 May 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ / ۲۱:۰۵
کد مطلب: 23975
۰

دانش‌آموزان در دوران امتحانات از "مصرف ماهی" غافل نشوند

سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه و دانشیار دانشگاه اصفهان در گفتگو با  باشگاه خبرنگاران گفت: تغذیه در دوران امتحانات دارای اهمیت بسزایی است به طوری‌که دانش‌آموزان کم سن و سال باید این روند مصرف تغذیه را در دوران امتحانات خود جای دهند در واقع حافظه‌ی کودک در دوران تحصیل می‌تواند با هر جرقه‌ای روند بهتری را در دوران کودکی دانش‌آموز ایجاد کند.

وی افزود: منظور از تغذیه‌ی مناسب غذاهای چرب و پر روغن نیست بلکه غذاهای چرب، پرروغن، سرخ شده کودکان را تنبل کرده و موجب تسریع در بروز چاقی آنها نیز می‌گردد.

وی اذعان داشت: انواع مغزها از قبیل بادام، سبزیجات سبز و انواع میوه‌ها در افزایش حافظه‌ی کودکان اثر بسزایی دارد و همچنین مصرف ماهی و گوشت نیز توصیه می‌شود اما از خوراکی‌های شور و ترش باید پرهیز کرد چرا که باعث "ناراحتی سیستم گوارشی" انسان نیز می‌گردد.

وی توصیه کرد: اگر آهن بدن انسان کم باشد توجه به درس نیز کمتر می‌شود و گاهی اوقات می‌تواند عملکرد سلول‌های عصبی مغز را درگیر خود کند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است...