شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 4 May 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۸۹ / ۱۰:۵۲
کد مطلب: 2343
۰

افزايش طول عمر با مصرف غذاهاي فيبردار

محققان مي‌گويند: ميزان مصرف غذاهاي فيبردار ارتباط مستقيم با طول عمر دارد. به گزارش ايسنا، بر اساس نتايج پژوهشي که در آمريکا انجام شده، رژيم غذايي پرفيبر قابليت کاهش احتمال مرگ و مير در اثر بيماري‌هاي قلبي و تنفسي را دارد. اين مطالعه همچنين نشان داد که بيشتر شهروندان آمريکايي روزانه 15 گرم غذاهايي فيبردار مصرف مي‌کنند و به نوعي دچار فقر فيبر هستند. دانشمندان مسؤول اين تحقيق معتقدند که زنان بايد روزانه 25 گرم فيبر را در رژيم غذايي خود بگنجانند. اين ميزان براي مردان 38 گرم است. در اين پژوهش همچنين آمده است که احتمال مرگ و مير افرادي که به ميزان کافي غذاهاي فيبردار مصرف مي‌کنند، 22 درصد کمتر از افراد مورد آزمايشي است که کمترين ميزان فيبر را مصرف کردند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
طوری زندگی كن كه اسمت با جسمت زیر خاك نرود