کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

افزايش طول عمر با مصرف غذاهاي فيبردار

5 اسفند 1389 ساعت 10:52


محققان مي‌گويند: ميزان مصرف غذاهاي فيبردار ارتباط مستقيم با طول عمر دارد. به گزارش ايسنا، بر اساس نتايج پژوهشي که در آمريکا انجام شده، رژيم غذايي پرفيبر قابليت کاهش احتمال مرگ و مير در اثر بيماري‌هاي قلبي و تنفسي را دارد. اين مطالعه همچنين نشان داد که بيشتر شهروندان آمريکايي روزانه 15 گرم غذاهايي فيبردار مصرف مي‌کنند و به نوعي دچار فقر فيبر هستند. دانشمندان مسؤول اين تحقيق معتقدند که زنان بايد روزانه 25 گرم فيبر را در رژيم غذايي خود بگنجانند. اين ميزان براي مردان 38 گرم است. در اين پژوهش همچنين آمده است که احتمال مرگ و مير افرادي که به ميزان کافي غذاهاي فيبردار مصرف مي‌کنند، 22 درصد کمتر از افراد مورد آزمايشي است که کمترين ميزان فيبر را مصرف کردند.


کد مطلب: 2343

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/2343/افزايش-طول-عمر-مصرف-غذاهاي-فيبردار

میگنا
  https://www.migna.ir