شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 4 May 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۱:۱۵
کد مطلب: 23117
۰

انجام این کار غذایتان را سرطانی می کند

یکی از عادات نادرست سلامتی به ویژه میان خانواده‌های شاغل رواج دارد، پخت غذا به میزان زیاد و آنگاه منجمد کردن آن و مصرف در و وعده‌های مختلف در روز‌های متفاوت هفته است. گفتنی است، پختن و داغ کردن مجدد یک غذا برای چندین بار که به اصطلاح به آن دو آتیشه‌ کردن غذا می‌گویند، می‌تواند خطراتی جدی برای سلامتی افراد داشته باشد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، براساس تحقیقات صورت گرفته این نوع غذا‌ها در مرتبه‌های دوم و بعد گرم شدن اکثر ویتامین‌ها و مواد مغذی خود را از دست می‌دهند و حتی سلول‌های آن‌ها می‌تواند تغییر شکل داده و غذا را تبدیل به یک سم خطرناک برای ابتلای افراد به سرطان نماید.
پزشکان توصیه می‌کنند، افراد غذا‌ها را به صورت تازه مصرف نمایند، به ویژه اگر کودکان در سنین رشد دارند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاشند که وقت نمی کنند دنبال آن بروند.