دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 6 May 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۲ / ۱۳:۴۳
کد مطلب: 21484
۰

زنگ خطر تغییر در سن و نوع مصرف موادمخدر

رییس دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر لرستان گفت: زنگ خطر تغییر الگوی مصرف مواد و سن اعتیاد در استان به صدا در آمده و باید بیش از پیش در حوزه مبارزه با موادمخدر احساس مسئولیت کنیم.
به گزارش ایسنا، حجت‌الله فراشی در جلسه کمیته مقابله با عرضه موادمخدر بیان کرد: در حال حاضر جامعه استان جامعه جوان گسترده‌ای است و شرایط نگران‌کننده‌ای هم پیش روی آن قرار دارد، چرا که مطالبه جوانان از مسئولان و حاکمیت متفاوت‌تر و پیچیده‌تر از سایر اقشار جامعه است و اگر احساس کنند به مطالبه آنان پاسخ نمی‌دهند سرخورده می‌شوند و این خطری بزرگ برای جامعه است.
وی اضافه کرد: امروزه اعتیاد تلفیقی در جامعه بروز پیدا کرده که سن و نوع مصرف را دچار تغییر کرده است. فراشی تصریح‌کرد: در اعتیاد تلفیقی با مصرف هم زمان هروئین و شیشه مواجه می‌شویم که به شدت مخرب بوده و تأثیر تخریبی آن به مراتب بیشتر است.

وی ادامه‌داد: ایجاد مکان‌هایی برای اوقات فراغت و تخلیه هیجانات از مطالبات جوانان از مسئولان است که امیدواریم مسئولان امر به این مهم توجه ویژه‌ای داشته باشند. فراشی تأکید کرد: اگر همه جامعه به خصوص مسئولان وظیفه خود را آن‎گونه که باید انجام دهند نیاز به هزینه در حوزه مقابله نیست و آن وقت جامعه خود یکپارچه با موادمخدر مقابله می‌کند.
همچنین سرهنگ فرخی رییس پلیس مبارزه با موادمخدر لرستان گفت: در حوزه مقابله چالش‌های زیادی وجود دارد از جمله نبود امکانات مناسب برای تعقیب و گریز قاچاقچیان حرفه‌ای که از سیستم‌ها و ابزار به روزی استفاده می‌کنند.
فرخی اضافه‌کرد: برای رفع این مشکلات، باید کمیته مقابله استان مشکلات را برای مسئولان ذی‌ربط انتقال دهد تا چاره‌ای برای حل آن‎ها بیندیشند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی