چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 15 May 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۲ / ۱۵:۰۵
کد مطلب: 19925
۰

بدترين غذا براي ايام تعطيلات!

باشگاه خبرنگاران:  جوجه کباب از غذاهایی است که طرفداران بسیار زیادی دارد اما پژوهشگران به تازگی دریافته اند پخت جوجه کباب روی آتش یا زغال باعث می شود سطح پوست مرغ سمی و سرطان زا شود.

گفتنی است آتش هنگامی که با سطح جوجه تماس پیدا می کند اکسیژن با پوست جوجه ماده ای سمی ایجاد می کند که هرچه این ماده خنک تر شود مضرات آن نیز بیشتر است.

گفتنی است چربی جوجه کباب یا مرغ هنگامی که روی آتش پخته می شود بیشتر می شود و سطح کلسترول آن چندین برابر می شود.
برای پیشگیری از سمی شدن جوجه کباب بهتر است آن را در قابلمه به طبخ رساند اگرچه نوع آتیشی آن خوشمزه تر است اما مضراتش هم چندین برابر است. حالا انتخاب با خودتان است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

مجوزهای نظام روانشناسی از یکم خرداد الکترونیکی می شود
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
تاثیر مخرب تجربه آزار در دوران کودکی بر سلامت روان
اینفلوئنسرهای نوجوان چگونه بر کودکان تاثیر روانی می گذارند؟
بعضی دفترخانه‌ها با دریافت پول بیشتر،صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!
چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاشند که وقت نمی کنند دنبال آن بروند.