شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 4 May 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۲ / ۲۰:۰۲
کد مطلب: 20321
۰

"غذاي سوخته" سرطان زاست!

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ غذاهاي سوخته حاوي ماده‌ي سمي خطرناكي هستند كه افراد با خوردن آنها سلامتي‌شان تهديد مي‌شود بررسي‌ها نشان مي دهند خانم‌هاي خانه و "كدبانوها" بايد غذاها را در مدت زمان خاصي به پخت برسانند و پخت "سريع و تند غذاها" باعث به وجود آمدن مشكلات و درسرهاي زيادي براي افراد مي‌شود.

گفتني است "غذا هايي سرخ رنگ" و تيره بر اثر طبخ پيدا كرده‌اند بسيار خطرناك هستند و بيماري‌هاي مختلفي را به وجود مي‌آورند. مطالعات همچنين نشان مي‌دهند كه "غذاهاي سوخته" را بلافاصله بايد از محل دور كرد زيرا مواد سمي آن در هوا پخش مي‌ شود و "ريه‌هاي افراد" را با مشكل رو به رو مي‌كند.
كدبانوها همواره بايد به ياد داشته باشند سبزيجات را هيچوقت به صورت كبابي درست نكنند زيرا ارزش غذايي آن‌ها از بين مي‌رود و تغييرهاي زيادي در بافت آنها به وجود مي‌آيد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
كاغذ سفيد را هر چقدر هم تميز و زيبا باشد كسی قاب نمی‌گيرد، برای ماندگاری در ذهن‌ها بايد حرفی برای گفتن داشت