شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 18 May 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۰ / ۰۴:۳۲
کد مطلب: 7117
۰

تبدیل آزمایشگاه‌های رباتیک دانشگاه امیرکبیر به مجهزترین آزمایشگاه‌های منطقه

  خبرگزاری فارس: رئیس پژوهشکده رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: با توجه به آغاز تحقیقات در زمینه ربات‌های انسان‌نما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی دو سال آینده پژوهشکده رباتیک این دانشگاه قادر خواهد بود به عنوان آزمایشگاه فعال و مجهز در این زمینه شناسایی شود.

به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، سعید شیری در سمینار بررسی عملکرد ربات‌های انسان نما در دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: هدف اصلی پژوهشکده رباتیک دانشگاه امیرکبیر پژوهش در زمینه ربات‌های انسان نماست.

وی با بیان اینکه پژوهشکده رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر در شاخص‌های تحقیقاتی ربات‌های متحرک، مین‌یاب، پزشکی و انسان‌نما فعالیت می‌کند، افزود: هدف اصلی این پژوهشکده تحقیقات در زمینه ربات‌های انسان‌نماست و در حال حاضر 10 دانشجوی کارشناسی ارشد این دانشگاه در این زمینه فعالیت تحقیقاتی انجام می‌دهند.

رئیس پژوهشکده رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: با توجه به شروع تحقیقات در زمینه ربات‌های انسان‌نما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی دو سال آینده پژوهشکده رباتیک این دانشگاه قادر خواهد بود به عنوان آزمایشگاه فعال و مجهز در این زمینه شناسایی شود.

شیری با بیان اینکه رشته رباتیک و پژوهش در این رشته، در اوایل اوج خود قرار دارد، افزود: در صورتی که حرکت در زمینه رباتیک به بهترین روش در کشور مورد توجه قرار نگیرد حوزه رباتیک کشور مانند حوزه کامپیوتر به حاشیه خواهد رفت.

وی تصریح کرد: پژوهشگاه رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اهداف انجام تحقیقات در زمینه‌های مختلف رباتیک، راهبری و هدایت تیم‌های رباتیک دانشجویی دانشگاه و سرپرستی گروه آموزشی رباتیک دانشگاه راه اندازی شده است.

رئیس پژوهشکده رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه پژوهشگاه و گروه رباتیک این دانشگاه به صورت مشترک فعالیت می‌کنند، گفت: در حال حاضر 17 دانشجوی ارشد در گروه رباتیک دانشگاه امیرکبیر مشغول به تحصیل هستند.  
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

نظریه ویگوتسکی به زبان ساده
۷ شبهه غیرواقعی درباره تعطیلی پنجشنبه ها و پاسخ صحیح به آن
سوگ بعد از سقط و غمی‌ بی‌پایان
نقش تمایز یافتگی در رضایت زناشویی
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
تاثیر مخرب تجربه آزار در دوران کودکی بر سلامت روان
اینفلوئنسرهای نوجوان چگونه بر کودکان تاثیر روانی می گذارند؟
بعضی دفترخانه‌ها با دریافت پول بیشتر،صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!
چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
آنكه مدام از كمبودها و ناراستي هاي زندگي خويش سخن مي گويد دوست خوبي براي تو نخواهد بود .