يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 5 May 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱ آبان ۱۳۹۰ / ۰۹:۱۳
کد مطلب: 5546
۰

آیین نامه واحدی برای موسیقی در دانشگاهها ارائه شد

قائم مقام معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت گفت: آیین نامه واحدی در خصوص موسیقی به دانشگاهها اعلام شده و در زمینه فیلم و تئاتر نیز شورای فرهنگی هر دانشگاه پس از طرح بر اساس شرایط درباره آن تصمیم گیری می شود.
به گزارش مهر، نشست مدیران و کارشناسان فرهنگی و کارشناسان تشکل های اسلامی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور در یزد برگزار شد و دکتر محمدحسین آیتی معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت در این نشست گفت: کار زیربنایی و اساسی انجام ندادیم و این کار نیاز به برنامه ریزی دارد. وی افزود: این نشست ها بهترین اتاق فکری است که می تواند در دانشگاه های علوم پزشکی کشور اجرا شود و بناست این نشست ها را با رویکرد برنامه ریزی های زیربنایی برگزار کنیم تا بتوانیم با محکم کردن زیرساخت ها کارهای ماندگارتری انجام دهیم. دکتر مهدی هداوند قائم مقام معاونت دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت نیز در این نشست در پاسخ به طرح مشکلات مدیران فرهنگی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور گفت: سال گذشته جلسات متعددی بین وزارت بهداشت و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در خصوص برگزاری کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه ها برگزار شد و آیین نامه آن به دانشگاه ها اعلام شد. دانشگاه ها باید چند کرسی آزاداندیشی برگزار کنند و با برگزاری چند دوره مشکلات اعلام شود تا ایرادات رفع شود. وی گفت: بودجه فرهنگی سرانه دانشجویی فرهنگی در سال گذشته با نامه وزیر مبنی بر این که به صورت 100 درصد به معاونت دانشجویی فرهنگی تعلق بگیرد، پیگیری شد و امسال در هیئت امنا تصویب شده است که مبلغ اعلام شود. اینکه بودجه به صورت سرانه فرهنگی دانشجویی به طور مجزا به دانشجویی فرهنگی ابلاغ شود میسر نیست و وزارت بهداشت باید آن را ابلاغ کرده تا اجرا شود. هداوند اضافه کرد: سرانه سال 88 دو برابر شده و امسال نیز درخواست افزایش سرانه را دادیم که امیدواریم محقق شود. قائم مقام معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت یادآور شد: در خصوص موسیقی، آیین نامه واحدی به دانشگاه ها اعلام شده و در زمینه فیلم و تئاتر نیز در شورای فرهنگی هر دانشگاه مطرح می شود و بر اساس شرایط آن دانشگاه باید تصمیم گیری شود. نظارت بر موسیقی و اجرای تئاتر در دانشگاه ها، تدوین نقشه جامع فرهنگی در دانشگاه، نظارت بر کرسی های آزاد اندیشی، ارتقاء بودجه فرهنگی دانشجویی، کمبود کارشناسان فرهنگی، نظارت بر تشکل های دانشجویی، نحوه تعامل دانشجویان و مدیران فرهنگی، ارزیابی نشست های تخصصی تشکل ها، پیگیری ایجاد فضای رقابتی در دانشگاه ها، برگزاری و استمرار دیدارهای صمیمانه معاونان و مدیران دانشجویی ، مشخص شدن جایگاه دقیق تشکل ها از جمله مشکلات و پیشنهادات شرکت کنندگان دراین نشست بود.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...