دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 May 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ / ۰۱:۰۵
کد مطلب: 50246
۰
یک تحصیل‌کرده روانشناسی تشریح کرد:

چگونه "خودتنظیمی درمانی" خود را برای مقابله با کرونا فعال کنیم؟

چگونه "خودتنظیمی درمانی" خود را برای مقابله با کرونا فعال کنیم؟
میگنا: صادق شاملو با اشاره به نظریات ویکتور فرانکل از روانشناسان برجسته و مولف کتاب انسان در جستجوی معنا اظهار کرد: براساس نظرات فرانکل، فردی که چرایی هستی‌اش را می‌داند می‌تواند با هر چگونگی کنار بیاید.

انسانی که زندگی‌اش دارای معنا است دچار "خودتنظیمی درمانی" می‌شود
انسانی که از "خود تنظیمی درمانی" بهره‌مند می‌شود می‌تواند انرژی روانی‌اش را حفظ کند و فردی که انرژی روانی‌اش را حفظ می‌کند" احساس رضایت" بیشتری کرده و در زندگی "عملکرد"بهتری داشته و در نتیجه برای خود و جامعه‌اش مفیدتر خواهد بود.

روانشناس مرکز خدمات جامع سلامت سیدالشهدا دامغان از جامعه پزشکان و پرستاران به عنوان جامعه‌ای بزرگ نام برد و گفت: خدمات این جامعه در این برهه از تاریخ برای آیندگان و در تاریخ ثبت خواهد شد و در آینده از آنها به عنوان الگوهایی موفق برای جامعه یاد خواهد شد.

جهان امروز در شرایط بحرانی قرار دارد، همواره کار در شرایط بحرانی به مراتب سخت‌تر است چرا که پزشکان و پرستاران و کادر درمانی علاوه بر فشار جسمی سخت در این شرایط با فشارهای روانی هم مواجه‌اند. به طور مثال دیدن رنج دیگران و از جمله بیماران و یا نگرانی از مبتلا شدن خود و از طریق آن مبتا شدن خانواده در این شرایط کار را برای کادر درمانی سخت‌تر می‌کند.

در این شرایط نگرش ما به محیط و پیرامون ما می‌تواند یاری‌گر ما باشد، برخی معتقدند که ما همانگونه که فکر می‌کنیم زندگی می‌کنیم و به نوعی انسان را محصول اندیشه‌هایش می‌دانند.

زندگی ما را اندیشه‌های ما می‌سازد
این نگاه و نگرش‌های مثبت ما است که به زیست‌مان معنا می‌دهد و از همین رو است که در روانشناسی از "معنا درمانی" سخن گفته می‌شود.
معنا درمانی به فرد کمک می‌کند که در شرایط سخت بر رنج‌های خود غلبه کند، در این شرایط سخت اگر فرد از معنا تهی باشد قادر به زندگی و خدمت در این شرایط سخت نیست و از همین رو است که" فرانکل" در نظریه‌اش معتقد است که افرادی که به چرایی هستی خود واقف‌اند می‌توانند با هر چگونگی کنار آمده و بر آن غلبه کنند.

انسانی که زندگی‌اش دارای معنا است در این شرایط دچار خودتنظیمی درمانی می‌شود و فردی که از خودتنظیمی درمانی بهره‌مند شود توان و انرژی روانی‌اش را حفظ کرده و از همین رو احساس رضایت کرده و عملکرد به مراتب بهتری در این شرایط دارد.

 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

به خاطر توهین‌های همسرم اعتماد به نفس ندارم
نظریه ویگوتسکی به زبان ساده
۷ شبهه غیرواقعی درباره تعطیلی پنجشنبه ها و پاسخ صحیح به آن
سوگ بعد از سقط و غمی‌ بی‌پایان
نقش تمایز یافتگی در رضایت زناشویی
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
تاثیر مخرب تجربه آزار در دوران کودکی بر سلامت روان
اینفلوئنسرهای نوجوان چگونه بر کودکان تاثیر روانی می گذارند؟
بعضی دفترخانه‌ها با دریافت پول بیشتر،صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!
چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی