يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 19 May 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۳:۱۶
کد مطلب: 49469
۱

کودکان را از شنیدن و دیدن اخبار بد منع کنیم

کودکان را از شنیدن و دیدن اخبار بد منع کنیم
میگنا: احسان شاهپیری با بیان اینکه کودکان از لحاظ شناختی مانند بزرگسالان رشد نکرده‌اند، اظهار کرد: کودکان بیشتر از لحاظ هیجانی به دنیا نگاه و ارتباط برقرار می‌کنند، بنابراین با شنیدن اخبار بد تجزیه و تحلیل درستی از آن نخواهند داشت و ارزیابی و برداشت خودشان را از خبر می‌کنند، به این صورت که ممکن است موضوع و اخبار بدی را که می‌شنوند، به زندگی خودشان ربط دهند.

وی ادامه داد: برداشت و تعمیم کودکان نسبت به اخبار بد، افراطی و ارتباط دادن با کل زندگی‌شان است. کودکان از لحاظ شناختی هنوز سریع نشده‌اند و واکنش‌های هیجانی زودتر از شناختی وارد عمل می‌شود، در این حالت  آن‌ها دچار مشکل خواهند شد و بر همین اساس باید در ارتباط با بیان و دیدن اخبار نسبت به کودکان مراقبت‌هایی را داشته باشیم.

این دکترای روانشناسی با توضیح اینکه واکنش نشان دادن بزرگسالان به اخبار بد در مقابل کودکان باید کنترل شده باشد، افزود: اگر مراقبت‌های لازم را نداشته باشیم، کودکان دچار هیجاناتی عمیق و اضطراب بالایی خواهند شد که ترس را همراه دارد، این موارد اختلال درعملکرد مانند اختلال در کارکرد تحصیلی آنان را به دنبال دارد و یا باعث تشدید این موضوع خواهد شد.


به کودکان فرصت حرف زدن بدهیم
وی خاطرنشان کرد: رفتارهایی مانند پرخاشگری، وجود ترس در برقراری ارتباط با دیگران، دیدن کابوس، آشفتگی، ترس از دست دادن والدین، عدم داشتن خواب آسوده، بازگشت به برخی رفتارهای دوران کودکی مانند مکیدن انگشت شست، وابستگی شدید به مادر و تغییر در خورد و خوراک بر اثر شنیدن زیاد اخبار بد، ایجاد خواهد شد و کودک تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

شاهپیری با بیان این که اهمیت مراقبت از کودکان در برابر شنیدن و دیدن اخبار بد تا هفت سالگی است، تصریح کرد: در تمام سنین مراقبت از کودک باید صورت گیرد تا آن‌ها دچار مشکلات روحی نشوند، چرا که هنوز رشد شناختی و درک صحیح اخبار در آن‌ها شکل نگرفته است و آنگونه که خودشان می‌خواهند و با یک ارزیابی نادرست از خبرهای بد، برداشت می‌کنند.

وی اضافه کرد: اگر کودک اخبار بد را بشنود و دچار ترس و اضطراب شدید شود، باید فرصتی برای مطرح کردن موضوع توسط والدین ایجاد شود تا کودک با گفت‌وگو و مطرح کردن مشکل التیام پیدا کند و حمایت از آنان هم باید بیشتر شود و اطمینان دهیم که هر اتفاقی بیفتد ما در کنارشان هستیم و از آنها مراقبت می‌کنیم، در این صورت کمی از ترس و اضطراب و نشانه های آن کم می‌شود.
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

به خاطر توهین‌های همسرم اعتماد به نفس ندارم
نظریه ویگوتسکی به زبان ساده
۷ شبهه غیرواقعی درباره تعطیلی پنجشنبه ها و پاسخ صحیح به آن
سوگ بعد از سقط و غمی‌ بی‌پایان
نقش تمایز یافتگی در رضایت زناشویی
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
تاثیر مخرب تجربه آزار در دوران کودکی بر سلامت روان
اینفلوئنسرهای نوجوان چگونه بر کودکان تاثیر روانی می گذارند؟
بعضی دفترخانه‌ها با دریافت پول بیشتر،صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!
چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا همیشه بدنبال این هستیم که بدانیم چرا گل خار دارد؟ بیایید گاهی بدنبال آن باشیم که بدانیم چرا خار گل دارد؟