يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 19 May 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۰ / ۰۹:۴۲
کد مطلب: 4488
۰

آخرین وضعیت خروج نخبگان/ افزایش ماندگاری المپیادی ها

معاون پژوهش و برنامه ریزی بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر اینکه نمی توانم بگویم که بنیاد در جذب و حمایت از نخبگان کاملا موفق بوده است یا نه، گفت: فعالیت های بنیاد ملی نخبگان ماندگاری المپیادی های طلا را در کشور افزایش داده است.
دکتر آریا الستی در نشست  مهر در پاسخ به روند خروج نخبگان افزود: خروج استعدادهای برتر و سفر به خارج از کشور معمولا به دلیل ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی اتفاق می افتد که فی نفسه پدیده منفی نیست. البته هدف بنیاد ملی نخبگان کمک به نهادهای ذیربط برای نگهداشتن و افزایش جذب این دانشجویان در داخل کشور است. این امر کمک شایانی به ارتقا سطح کیفیت تحصیلات تکمیلی کشور خواهد کرد. وی به اقدامات بنیاد ملی نخبگان برای جذب استعدادهای برتر اشاره کرد و اظهار داشت: در این زمینه مطالعاتی بر روی روند مهاجرت مدال آوران طلای المپیادهای ملی و بین المللی انجام شد.
 
وی با اشاره به نتایج این مطالعات افزود: نتایج به دست آمده نشان داد، فعالیتهای بنیاد ماندگاری مدال آوران طلای رقابت های علمی داخلی و خارجی در مقاطع تحصیلات تکمیلی داخل کشور را افزایش داده است.
 
معاون بنیاد ملی نخبگان با اشاره به ضعفهای حمایتی بنیاد از نخبگان، گفت: متاسفانه حمایتهای بنیاد از حمایتهای مادی آغاز شده است از این رو در رویکرد جدید اقدام به اعطای حمایتهای توانمندسازی می کنیم.
 
الستی به ارزیابی عملکرد بنیاد ملی پرداخت و تاکید کرد: بنیاد یک سازمان جوان است و حتی برخی از ساختارهای آن تازه در حال شکل گیری است ولی پس از 5/3 سال فعالیت بنیاد توانسته نتایج عملکرد خود را ارزیابی کرده است و بر مبنای این ارزیابی شروع به تغییر رویکرد خود کند.
 
وی با اشاره به ضرورت ایجاد بنیاد ملی نخبگان، گفت: مسئولان کشور به این نتیجه رسیدند که کشور از دارایی های خود که همان استعدادهای برتر و نخبگان است به خوبی استفاده نمی کند از این رو بنیاد ملی نخبگان ایجاد شد تا با هدایت این افراد از این ظرفیتها استفاده شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

به خاطر توهین‌های همسرم اعتماد به نفس ندارم
نظریه ویگوتسکی به زبان ساده
۷ شبهه غیرواقعی درباره تعطیلی پنجشنبه ها و پاسخ صحیح به آن
سوگ بعد از سقط و غمی‌ بی‌پایان
نقش تمایز یافتگی در رضایت زناشویی
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
تاثیر مخرب تجربه آزار در دوران کودکی بر سلامت روان
اینفلوئنسرهای نوجوان چگونه بر کودکان تاثیر روانی می گذارند؟
بعضی دفترخانه‌ها با دریافت پول بیشتر،صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!
چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
انسانهاي شاد دنياي درونشان را ميسازند، انسانهاي غمگين دنياي بيرونشان را سرزنش ميكنند.