چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 8 May 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۷:۳۴
کد مطلب: 31242
۱

با کودکان بد غذا چه کنیم؟

با کودکان بد غذا چه کنیم؟
«آرزو کاوه‌ای» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: شایع‌ترین علت بی‌اشتهایی در کودکان کمبود روی در بدن او است و در برخی موارد کمبود آهن به‌علت عدم استفاده کافی از غذاهای حاوی آهن عامل بی‌اشتهایی کودک می‌شود.

وی تصریح کرد: کودکان از 6 ماهگی شروع به خوردن غذا می‌کنند که در این میان خود ما هستیم که روش غذا خوردن و عادات غذایی غلط خود را به کودکان می‌آموزیم و آنان هم ذائقه خود را از ما کسب می‌کنند.

این کارشناس تغذیه افزود: برخی کودکان کم غذا نیستند و این تصور اشتباه پدر و مادر است که کودک را با دیگران مقایسه کرده و او را کم غذا تلقی می‌کنند، بنابراین باید از مقایسه کودک خود با دیگر کودکان خودداری کرده و اجازه دهیم هرگاه میل دارد غذا بخورد و هرگز غذا را به عنوان پاداش به کودک ندهیم.

کاوه‌ای تصریح کرد: از 6 ماهگی که کودک شروع به غذا خوردن می کند برنامه غذایی‌اش را به گونه‌ای تنظیم کنیم که سه میان وعده و سه وعده اصلی در برنامه غذایی کودک بگنجد. وی گفت: استفاده از نمونه‌های رشد کودک تا هفت سالگی برای کنترل رشد قد و وزن کودک ضروری است.

این کارشناس تغذیه اظهار کرد: بدن کودکان نیازمند جذب مواد مغذی است، هم‌چنین ضروریست که کمبودهای تغذیه‌ای روی و آهن را در کودکان جبران کنیم. کاوه‌ای توصیه کرد: در خصوص غذاهای کمکی کودکان باید همه غذاها را متناسب با سن کودک به او عرضه کنیم، غذاهای مقوی را که کودک دوست ندارد شکیل کرده و بشقاب غذایش را رنگین و تزئین کنیم.
وی تصریح کرد: گوشت قرمز حاوی مقادیر زیاد آهن بوده و برای رشد کودک ضروریست، بنابراین در کودکانی که از خوردن آن امتناع می‌ورزند بهتر است شکل آن را تغییر دهیم و به اشکال زیبا و یا به‌صورت کوفته قلقلی و کتلت در آوریم تا کودک به آن تمایل نشان دهد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
طوری زندگی كن كه اسمت با جسمت زیر خاك نرود