دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 May 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۰ / ۰۶:۱۱
کد مطلب: 2931
۰

پرستاران اورژانس باید اسپری دفاع شخصی داشته باشند

مهر:  قائم مقام وزیر بهداشت در امور پرستاری گفت: برنامه مطالعه ملی بررسی خشونت علیه پرستاران و مدیریت خشونت در صورت تأمین بودجه امسال اجرا می شود و با توجه به خشونتهای مکرر علیه پرستاران معتقدیم باید به پرستاران اورژانس اسپری دفاع شخصی داده شود.
محمدعلی چراغی از اجرای مطالعه ملی بررسی خشونت علیه پرستار، عوامل مرتبط و الگوی مدیریت خشونت خبر داد و گفت: برنامه عملیاتی آن برای سال جاری نوشته شده و پس از تصویب شورای سیاستگذاری سلامت بودجه لازم اخذ می شود. وی اظهار کرد: در پی وقوع چندین مورد خشونت علیه پرستاران در سال گذشته در تهران و عمدتاً شهرستانها وزیر بهداشت نسبت به این موضوع حساس شد و من بلافاصله و شبانه به محل حادثه اعزام شدم و با تیم حراست و دفتر پرستاری جلسات مکرری گذاشته شد. وی با اعتقاد به اینکه بسیاری از این اتفاقات به علت حجم بالا و فشار کاری زیاد، فراوانی مراجعات به اورژانس است، گفت: مردم هم با قوانین و مقررات داخل بیمارستان آشنا نیستند همچنین به مسیرهای حفاظتی از نگهبانی ورودی، نگهبانی ورودی بخش و حتی بخش ویژه آگاه نیستند به نحوی که شاهد مواردی از خشونت در بخش های ویژه هم بوده ایم. قائم مقام وزیر بهداشت در امور پرستاری ادامه داد: پس از پیگیریهای انجام شده بر آن شدیم تا برنامه عملیاتی خشونت علیه پرستاران را تدوین کنیم و هم اکنون مطالعه دقیق پژوهشی به کمک دانشجویان ارشد پرستاری در همدان در حال انجام است. چراغیف مدیریت خشم در بیمارستانها را از موضوعات حائز اهمیت برشمرد و افزود: بر این اساس افراد مناطق کلیدی و حساس نظیر نگهبانان، پرستاران اورژانس و بخشهای حساس باید قابلیت کنترل خشم خود را داشته باشند که این خشم احتمالاً ناشی از فشار کاری است که با خشونت، عصبانیت و رفتارهای تهاجمی همراهان بیمار همراه است که باید مدیریت علمی شود. وی با تاکید بر ضرورت اجرای طرح تکریم ارباب رجوع گفت: بر این اساس نگهبانان باید افرادی خوش لباس و خوش کلام، تحصیلکرده حداقل با مدرک دیپلم باشند همچنین باید مراکز درمانی با نصب دوربینهای مدار بسته مجهز به سیستم حفاظتی باشند و به پرستاران بخش اورژانس اسپری دفاع شخصی داده شود. قائم مقام وزیر بهداشت در امور پرستاری ادامه داد: طی نشستهایی با نیروی انتظامی در معاونت درمان وزارت بهداشت مقرر شد کارهای مطالعاتی علمی مشترکی با نیروی انتظامی انجام شود. چراغی افزود: خشونت در محیط کار از تهدید کلامی، تغییر چهره تا ضرب و شتم و خشونت فیزیکی متغیر است که البته 2 مورد نخست شیوع بیشتری دارد. وی با بیان اینکه آمار دقیقی از میزان خشونت علیه پرستاران کشور در دسترس نیست، یادآور شد: اما محیط بیمارستانی مملو از این تهاجمات است که سلامت زیستی، روانی، اجتماعی و معنوی پرستاران را به خطر می اندازد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

به خاطر توهین‌های همسرم اعتماد به نفس ندارم
نظریه ویگوتسکی به زبان ساده
۷ شبهه غیرواقعی درباره تعطیلی پنجشنبه ها و پاسخ صحیح به آن
سوگ بعد از سقط و غمی‌ بی‌پایان
نقش تمایز یافتگی در رضایت زناشویی
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
تاثیر مخرب تجربه آزار در دوران کودکی بر سلامت روان
اینفلوئنسرهای نوجوان چگونه بر کودکان تاثیر روانی می گذارند؟
بعضی دفترخانه‌ها با دریافت پول بیشتر،صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!
چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...