چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 8 May 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۲ / ۱۸:۰۱
کد مطلب: 21251
۲

ضد سرطانی که در آشپزخانه‌ شماست

ضد سرطانی که در آشپزخانه‌ شماست
باشگاه خبرنگاران: پیاز دارای ترکیبی آنتی اکسیدانی است که خاصیت ضد سرطانی دارد.
کامکار جانمیه عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع گفت: پیاز به دو شکل قرمز وسفید در بازار موجود است که یکی از خاصیت‌های آن ضد سرطانی بودن است.
کارشناس تحقیقات گیاهان دارویی افزود: ترکیبی به نام کورسیتین در پیاز وجود دارد که مقدار آن در پیاز قرمز سه برابر پیاز سفید است.
وی با اشاره به مقالات متعددی که درباره پیاز منتشر شده است گفت: وجود کورسیتین که یک آنتی اکسیدان قوی است پیاز را تبدیل به یک ماده ضد سرطانی کرده است.
استادیار پژوهش موسسه درباره ارتباط مصرف همزمان گوشت با پیاز گفت: در بدن همه ما سلول‌های سرطانی وجود دارد که با خوردن گوشت فعال می‌شوند و هنگامی که پیاز همراه آن مصرف می‌کنیم با ماده‌ای که دارد خون را از این سلول‌ها تصفیه می‌کند.
وی گفت: قدیمی‌ها حتماً همراه غذاهای گوشتی و آبگوشت پیاز مصرف می‌کرده‌اند که متاسفانه در حال حاضر کمتر کسی به این صورت غذا می‌خورد. جانمیه در پایان گفت: یکی از عوامل "سرطان استرس" به خصوص هنگام غذا خوردن است وبهتر است غذا را با آرامش و همراه پیاز مصرف کنیم.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
موفقیت هایی که نصیب افراد صبور می شود،همان فرصت هایی است که توسط افراد عجوا رها می شود