بدترین شیوه استفاده از روغن
یک فوق تخصص قلب و عروق، گفت: روغنهای زیتون و کانولا بهترین روغن برای حفظ سلامتی هستند.
دکتر معصومعلی معصومی در خصوص شیوه استفاده درست از روغنها اظهار كرد: برای پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی توصیه میشود حداقل میزان روغن در برنامه غذایی افراد گنجانده شود.
وی سرخ کردن را یکی از شیوههای نامناسب استفاده از روغن عنوان و از شهروندان خواست تا حتی المقدور از روغن جهت سرخ کردن كمتر استفاده کنند.
این جراح و فوق تخصص قلب در ادامه عنوان کرد: استفاده از از روغن به صورت کباب پز، بخار پز و پخت در فر از جمله روشهای استفاده مناسب از انواع روغنهاست.
معصومی با اشاره به اینکه روغن به دو منظور طعم دار کردن و تامین چربي بدن مورد استفاده قرار میگیرد، تصریح کرد: بهتر است شیوههای استفاده درست از انواع روغنها در برنامه غذایی افراد گنجانده شود.
وی با تاکید بر اینکه روغن زیتون و کانولا بهترین نوع روغنهای تامین کننده چربيهاي اساسی بدن هستند، تصریح کرد: این روغن ها بایستی حدود نیمی از کل روغنهای مصرفی افراد را تشکیل دهند. 30 درصد روغنهای مصرفی افراد بایستی از نوع روغن های مایع، ذرت، آفتابگردان، سویا باشند و تنها حدود یک پنجم روغن مصرفی افراد بایستی از نوع روغنهای حیوانی باشند.
این جراح و فوق تخصص قلب کرمانشاهی در ادامه با تاکید بر اینکه روغنهای حیوانی فقط در صورتی قابل استفاده خواهند بود که فرد چاق نبوده و مصرف سیگار نداشته باشد ضمن اینکه ورزش نیز در برنامه زندگی وی گنجانده شود.
معصومی تاکید کرد: به هیچ عنوان روغنهای جامد در برنامه غذایی افراد گنجانده نشود. روغنهای جامد سمی هستند و به هیچ عنوان نباید استفاده شوند. ایسنا
دکتر معصومعلی معصومی در خصوص شیوه استفاده درست از روغنها اظهار كرد: برای پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی توصیه میشود حداقل میزان روغن در برنامه غذایی افراد گنجانده شود.
وی سرخ کردن را یکی از شیوههای نامناسب استفاده از روغن عنوان و از شهروندان خواست تا حتی المقدور از روغن جهت سرخ کردن كمتر استفاده کنند.
این جراح و فوق تخصص قلب در ادامه عنوان کرد: استفاده از از روغن به صورت کباب پز، بخار پز و پخت در فر از جمله روشهای استفاده مناسب از انواع روغنهاست.
معصومی با اشاره به اینکه روغن به دو منظور طعم دار کردن و تامین چربي بدن مورد استفاده قرار میگیرد، تصریح کرد: بهتر است شیوههای استفاده درست از انواع روغنها در برنامه غذایی افراد گنجانده شود.
وی با تاکید بر اینکه روغن زیتون و کانولا بهترین نوع روغنهای تامین کننده چربيهاي اساسی بدن هستند، تصریح کرد: این روغن ها بایستی حدود نیمی از کل روغنهای مصرفی افراد را تشکیل دهند. 30 درصد روغنهای مصرفی افراد بایستی از نوع روغن های مایع، ذرت، آفتابگردان، سویا باشند و تنها حدود یک پنجم روغن مصرفی افراد بایستی از نوع روغنهای حیوانی باشند.
این جراح و فوق تخصص قلب کرمانشاهی در ادامه با تاکید بر اینکه روغنهای حیوانی فقط در صورتی قابل استفاده خواهند بود که فرد چاق نبوده و مصرف سیگار نداشته باشد ضمن اینکه ورزش نیز در برنامه زندگی وی گنجانده شود.
معصومی تاکید کرد: به هیچ عنوان روغنهای جامد در برنامه غذایی افراد گنجانده نشود. روغنهای جامد سمی هستند و به هیچ عنوان نباید استفاده شوند. ایسنا