مصرف روزانه میوه و سبزی خطر ابتلا به سكته را 22 درصد كاهش میدهد
خطر سکته در افرادی که سه بار در روز میوه و سبزی مصرف میکنند،۲۲ درصد کمتر از كسانی است که کمتر میوه و سبزی مصرف میکنند.
به گزارش وبدا، كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با اشاره به این كه گروه میوهها در دومین ردیف هرم غذایی قرار دارند اظهار داشت: مصرف میوهها برای حفظ مقاومت بدن در برابر عفونتها، ترمیم زخمها، دید در تاریکی و سلامت پوست ضروری است و قربانیان سرطان اغلب افرادی هستند که در رژیم غذایی خود از مقدار میوه و سبزی کمتری استفاده میکنند .
پریسا ترابی افزود: میوههای غنی از ویتامین ث مانند مركبات، میوههای غنی از ویتامین آ شامل میوههای به رنگ زرد، نارنجی، قرمز و سبز تیره (طالبی، زردآلو و شلیل) و سایر میوهها مانند سیب، موز، هلو، گلابی، انواع توتها، گیلاس، انگور، هندوانه در گروه میوهها قرار دارند.
وی ادامه داد: میوهها منابع غنی از انواع ویتامینها, آنتیاکسیدانها, انواع املاح و فیبر هستند و بهترین آنتیاکسیدانهای طبیعی در میوهها وجود دارد و شادابی، سلامت پوست و کاهش فرآیند پیری, مبارزه با عومل سرطان زا، از مهمترین خواص آنتیاکسیدانها است.
این متخصص تغذیه تصریح كرد: میوه های غنی از ویتامین ث شامل انواع مرکبات مانند پرتقال، نارنگی، لیمو ترش، لیمو شیرین و انواع توتها است که در ترمیم زخمها و افزایش جذب آهن نقش مهمی دارند و میوههای غنی از ویتامین آ عبارتند از طالبی، خرمالو، شلیل و هلو که مصرف این گروه نیز در جلو گیری از خشکی پوست، افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت و سلامت چشم نقش مهمی دارند.
وی خاطر نشان كرد: طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، مصرف ناكافی میوه و سبزیها علت 31 درصد از بیماریهای ایسكمیک قلب و 11 درصد از سكته مغزی است و توصیه میشود افراد بزرگسال سالم روزانه 2 تا 4 واحد میوه مصرف كنند.
به گزارش وبدا، كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با اشاره به این كه گروه میوهها در دومین ردیف هرم غذایی قرار دارند اظهار داشت: مصرف میوهها برای حفظ مقاومت بدن در برابر عفونتها، ترمیم زخمها، دید در تاریکی و سلامت پوست ضروری است و قربانیان سرطان اغلب افرادی هستند که در رژیم غذایی خود از مقدار میوه و سبزی کمتری استفاده میکنند .
پریسا ترابی افزود: میوههای غنی از ویتامین ث مانند مركبات، میوههای غنی از ویتامین آ شامل میوههای به رنگ زرد، نارنجی، قرمز و سبز تیره (طالبی، زردآلو و شلیل) و سایر میوهها مانند سیب، موز، هلو، گلابی، انواع توتها، گیلاس، انگور، هندوانه در گروه میوهها قرار دارند.
وی ادامه داد: میوهها منابع غنی از انواع ویتامینها, آنتیاکسیدانها, انواع املاح و فیبر هستند و بهترین آنتیاکسیدانهای طبیعی در میوهها وجود دارد و شادابی، سلامت پوست و کاهش فرآیند پیری, مبارزه با عومل سرطان زا، از مهمترین خواص آنتیاکسیدانها است.
این متخصص تغذیه تصریح كرد: میوه های غنی از ویتامین ث شامل انواع مرکبات مانند پرتقال، نارنگی، لیمو ترش، لیمو شیرین و انواع توتها است که در ترمیم زخمها و افزایش جذب آهن نقش مهمی دارند و میوههای غنی از ویتامین آ عبارتند از طالبی، خرمالو، شلیل و هلو که مصرف این گروه نیز در جلو گیری از خشکی پوست، افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت و سلامت چشم نقش مهمی دارند.
وی خاطر نشان كرد: طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، مصرف ناكافی میوه و سبزیها علت 31 درصد از بیماریهای ایسكمیک قلب و 11 درصد از سكته مغزی است و توصیه میشود افراد بزرگسال سالم روزانه 2 تا 4 واحد میوه مصرف كنند.