يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 5 May 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۱ / ۱۰:۳۲
کد مطلب: 11358
۰

منع تغيير رشته، گرايش و انتقال دانشجو در مقطع دكتري

مشاور عالي سازمان سنجش آموزش كشور با اشاره به مهلت انتخاب رشته آزمون دكتري تا فردا، گفت: كد محل‌هاي انتخابي مندرج در فرم انتخاب رشته‌هاي تحصيلي اينترنتي پس از تكميل و تاييد نهايي به هيچ عنوان قابل تغيير و يا تعويض نيست.

حسين توكلي در گفت‌وگو با ايسنا، با تاكيد بر انتخاب كد رشته محل‌هاي امتحاني با الويت علاقه، گفت: به داوطلبان توصيه مي‌شود انتخاب كدرشته محل‌هاي آنان بر اساس اولويت و متناسب با رتبه اعلام شده انجام شود، چرا كه پس از اعلام فهرست داوطلبان براي شركت در مصاحبه امكان معرفي داوطلبي كه قبلا معرفي نشده و يا معرفي و تغيير كد رشته‌محل‌هاي داوطلباني كه معرفي شده‌اند حتي در صورت داشتن نمره علمي لازم در مقايسه با ساير داوطلبان معرفي شده به اولويت‌هاي بعدي امكانپذير نيست.

وي با بيان اينكه معدل‌هاي مندرج در اين كارنامه، ‌بر اساس معدل‌هاي اعلام شده توسط داوطلب در تقاضانامه اينترنتي و يا اصلاحات مورد درخواست داوطلب بعد از ثبت‌نام درج شده است، خاطرنشان كرد: داوطلبان بايد به هنگام شركت در مصاحبه و همچنين در صورت قبولي اصل مدركي كه نشانگر اين معدل باشد را به همراه ساير مدارك ثبت نامي، به موسسه محل قبولي خود ارائه كنند. در غير اين صورت موسسه محل قبولي از ثبت‌نام داوطلب داراي مغايرت معدل خودداري مي‌كند.



نحوه اصلاح معدل اعلام شده در كارنامه


وي با اشاره به نحوه اصلاح معدل اعلام شده در كارنامه، گفت: آن دسته از داوطلباني كه مجاز به انتخاب رشته هستند، پس از بررسي كارنامه نتايج اوليه در صورتي كه معدل يا معدل‌هاي اعلام شده در كارنامه، معدل واقعي آنان نباشد و يا اينكه مطابق ضوابط ذيل معدل خود را اعلام نكرده باشند، بايد به سايت سازمان مراجعه و طبق ضوابط نسبت به تغيير معدل خود اقدام كنند.

وي افزود: آن دسته از داوطلباني كه به هنگام پرينت كارت ورود به جلسه و يا درخواست‌هاي كتبي پس از آن، نسبت به اصلاح معدل خود اقدام كرده‌اند، همان معدل اصلاح شده در اين كارنامه درج شده است.


جزييات انتخاب رشته آزمون دكتري


توكلي با اشاره به نحوه انتخاب رشته ، اظهاركرد: داوطلبان بايد با مطالعه دقيق دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي آزمون، نسبت به انتخاب كد رشته محل‌هاي مورد علاقه از دوره‌هاي موجود روزانه، شبانه، موسسات آموزش عالي غير انتفاعي، مراكز پيام نور و ... حداكثر تا 50 كد رشته محل در صورت وجود اقدام و به ترتيب علاقه مندي، ‌در فرم انتخاب رشته اينترنتي درج كنند.

وي افزود: در صورت انجام صحيح انتخاب رشته رسيد انتخاب رشته 15 كاراكتري از طريق سايت در اختيار وي قرار مي‌گيرد كه نشانگر مراحل طي شده بوده و داوطلب بايد آن را يادداشت و نگهداري كند، همچنين چنانچه داوطلبان به هر دليل موفق به دريافت رسيد انتخاب رشته نشده باشند، انتنخاب رشته آنان در سايت سازمان سنجش ثبت نشده و به عبارت ديگر فرآيند انتخاب رشته براي اين دسته از داوطلبان انجام نشده است.

وي با بيان اينكه مدت زمان پيش بيني شده براي تكميل فرم انتخاب رشته 30 دقيقه است و تنها يك بار قابل ويرايش است، تصريح كرد: به داوطلبان توصيه مي‌شود در تكميل اين فرم نهايت دقت داشته باشند.

مشاور عالي سازمان سنجش ادامه داد: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته به هنگام ورود به فضاي اينترنتي انتنخاب رشته، اطلاعات اعلام شده در خصوص معدل دوره كارشناسي و كارشناسي ارشد، نام موسسه محل تحصيل يا فارغ التحصيلي دوره كارشناسي و كارشناسي ارشد و سهميه مربي را مشاهده مي‌‌كنند و در صورتي كه اطلاعات مذكور توسط داوطلب مورد تاييد قرار گيرد به آنها اجازه انتخاب رشته داده مي‌شود.

به گفته وي، در صورتيكه اين اطلاعات مورد تاييد نباشد داوطلب بايد نسبت به ويرايش و اصلاح مورد يا موارد مغايرت در سايت اقدام كند و سپس وارد مرحله انتخاب رشته شود، البته هر زمان مشخص شود كه داوطلبان حقايقي را عمدا يا سهوا كتمان كرده است، در هر مرحله كه باشد، از اين آزمون و آزمون سال بعد محروم خواهد شد و حق هرگونه اعتراضي از وي سلب مي‌‌شود.


تغيير رشته، تغيير گرايش و انتقال دانشجويان در مقطع دكتري امكانپذير نيست


وي با تاكيد بر اينكه تغيير رشته، تغيير گرايش و انتقال دانشجويان در مقطع دكتري امكانپذير نيست، خاطر نشان كرد: البته اين مورد در حيطه وظايف سازمان سنجش آموزش كشور نيست، بنابراين هيچگونه اقدامي نيز از سوي اين سازمان ميسر نخواهد بود.

وي افزود: به داوطلبان توصيه مي‌‌شود قبل از اقدام به انتخاب رشته ‌هاي تحصيلي در اينترنت، كد رشته محل‌هاي انتنخابي خود را به ترتيب علاقه در فرم نمونه مندرج در فرم پيش نويس انتخاب رشته درج كنند تا در مدت زمان كوتاهتر نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته‌هاي تحصيلي خود اقدام كنند.


نتايج نهايي 20 شهريور ماه اعلام مي‌شود


توكلي با بيان اينكه دانشجويان اخراجي، انصرافي، ترك تحصيل تا پايان خدمت دوره ضرورت، مجاز به شركت در آزمون و تحصيل در دانشگاه نيستند، تصريح كرد: سقف سنوات دوره دكتري حداكثر 5 سال است و دانشجوياني كه طي اين مدت موفق به اتمام تحصيل نشوند، شرايط ادامه تحصيل را از دست خواهند داد.

مشاور عالي سازمان سنجش با اشاره به پذيرش 10 هزار داوطلب در اين دوره از آزمون، گفت: نتايج نهايي داوطلبان 20 شهريور ماه اعلام مي‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
ز باغ رعيت، گر مَلك خورد سيبي / برآرند غلامان، درخت از بيخ